WhatsApp'ta yapay zeka ile fotoğraf düzenleyebileceksiniz

Felaket

Member
Tgcom24
Yapay zeka destekli görüntü düzenleyici nasıl çalışır?


Düzenleyici, gönderilecek görsellere farklı türde efektler uygulamanıza olanak tanıyacaktır. “Yeniden şekillendirme” işleviyle arka planı değiştirebilir veya fotoğrafların stilini dönüştürebilirsiniz. Ayrıca “genişlet” fonksiyonu ile görüntünün tamamını büyütmek ve gerekirse boyutunu ayarlamak mümkün olacaktır.


Yeni araç özellikle kullanışlı çünkü görüntüleri göndermeden önce doğrudan Whatsapp üzerinde düzenlemenize olanak tanıyacak ve artık düzenleme için özel bir uygulama kullanmak zorunda kalmayacağınız için zamandan tasarruf edeceksiniz. Yapay zeka bu nedenle paylaşımı daha hızlı hale getirecek.


Görüntü düzenleyicinin henüz kesin bir çıkış tarihi olmasa da, ikincisinin gelecekteki bir güncellemeyle mesajlaşma uygulamasının tüm kullanıcılarının kullanımına sunulması çok muhtemel.


Meta AI chatbot için büyük beklenti


Bir insanla konuşmayı simüle etmek için tasarlanmış bir yazılım olan sohbet robotu Meta AI'nın piyasaya sürülmesi için büyük bir beklenti var. Mark Zuckerberg tarafından kurulan şirketin tüm platformlarında mevcut olacak: sadece Whatsapp değil, Instagram, Messenger, artırılmış gerçeklik cihazları ve RayBan Meta da. Bununla birlikte, Meta AI yalnızca konuşabilen bir sohbet robotu olmakla kalmayacak, aynı zamanda kullanıcı istemlerine yanıt verecek resimler ve çıkartmalar da oluşturabilecek.


Ayrıca, Paris Hilton'dan Kendal Jenner'a ve Snoop Dogg'a kadar küresel VIP'ler tarafından taklit edilecek olan 28 sohbet robotu da mevcut olacak; bunlar, yapay zeka yoluyla yaratılmış karakterleri canlandıracak ve kullanıcıları mutfak, dinlenme vb. çeşitli tavsiyelerle eğlendirecek. Sonunda, aracılığıyla Yapay zeka çalışması, her kullanıcı kendi chatbotunu oluşturabilecek.
 
Üst