Vajinal Enfeksiyonlara Karşı Bazı Öneriler

Felaket

Member
Vajinal Enfeksiyonlara Karşı Bazı Öneriler
Sık sık vajinal enfeksiyon geçiren kadınlarda, bu enfeksiyonlar kaşıntı ve akıntı olarak kendini gösteriyor. Dikkat ettiğim halde tekrarlıyor, artık ne yapacağımı bilmiyorum diyorsanız, aşağıdaki önerileri takip etmelisiniz.





Vajinal enfeksiyonların bir çok nedeni vardır. Bir çeşit mantar bu enfeksiyonlara neden olurken aynı zamanda bakteriler veya bazı parazitlerde vajinal enfeksiyonlara neden olmaktadırlar.

Öcelikle sizin vajinal enfeksiyonunuza nelerin sebep olduğunuiyi araştırnmak gerekir. Şunu unutmayınki, yanlış müdahalede enfeksiyonun tekrar etmesine neden olur. Vajinal enfeksiyonların tekrar etmesinin en büyük nedeni vajinal enfeksiyonun içeriği veya yapısıdır.

Vajinal enfeksiyonların nedeni ne olursa olsun bireysel olarak almanız gereken bazı önlemler vardır.



Bunlardan birkaçını sizler için derledik:

Sık sık iç çamaşırı değiştirmenizde hijyene kolaylık sağlayacaktır. İç çamaşırlarınızı kullanmadan önce kuru(Buhar düzeni sıfıra getirilmiş) ütü ile ütüleyin.

Jinekoloğunuzu değiştirin: Bununla birlikte yeni fikirler elde edersiniz. Yeni bir doktor yeni bir yöntem size daha da faydalı olabilir.

Vajinal temizleyiciler: Eğer vajinal temizleyiciler kullanıyorsanız, bu ürünlerin kullanımına bir süre ara verin.

Vajinal enfeksiyonun tedavisindede bazı bitkilerin önemi: vajinal enfeksiyonlarda maydanozun oldukça önemli yeri vardır. Bol bol maydanoz tüketmek rahatlatacaktır.

Ayrıca papatya çayınında faydaları biliniyor. Özellikle adet dönemlerinde tüketilmesi öneriliyor.

Bir diğeride beyez kuru soğan, 2 adet kuru soğanı dörde bölün 2 bardak kaynamış suda 10 dakika kaynatın ve elde ettiğiniz suyu sabah ve akşam için.
 
Üst