Uzman: Bu 3 Metaverse Coin Kıymetli Artış bakılırsabilir!

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Metaverse coin ve projeleri son günlerde değerli yükseliş ivmesi gösteriyor ve birkaç kripto para ünitesi çift haneli fiyat artışı görüyor. Bugün, analist Paul Brabus’un listesinden, Nisan 2022’de izlemek için 90 milyon doların altında piyasa bedeline sahip birinci üç metaverse coin’i inceleyelim.

2022’de takip edilebilecek en düzgün 3 metaverse coin

Nisan 2021’de piyasaya sürülen Alien Worlds (TLM), şu anda piyasanın en az paha verilen NFT tabanlı metaverse oyunlarından biri. Platformdaki lokal kriptosu TLM’yi (Trilium) satın alan kullanıcılar etrafında dönen büsbütün oynanabilir bir madencilik oyununa sahiptir.


Oyun, WAX Blockchain tabanlı ve BNB Chain bütünleşiyor. Oyuncular, oyunun oyna-kazan mekaniği aracılığıyla kullanıcılar için ödüllendirilen birincil kaynak olan Trilium için oyun ortasında madencilik yapabilirler. TLM, hem ERC-20 tıpkı vakitte BEP-20 sürümlerini içeren platformdaki birincil token’dir. TLM token şuanda KuCoin, LBank, MEXC, WazirX, FTX, PancakeSwap vb. üzerinde listeleniyor.

Wilder World (WILD)

Mayıs 2021’de piyasaya sürülen Wilder World (WILD), hala erken kademelerinde ve şu anda geliştirme kademesinde olduğu için çabucak hemen ralli yaşamadı.


Wilder World, Epic Games’in en yeni Unreal Engine 5’i ile inşa edildi ve ultra gerçekçi bir üç boyutlu dünyaya sunuyor. Kullanıcılar sanal gayrimenkul, otomobil, giysi ve epeyce daha fazlasını satın alabildikleri için bunu GTA’nın kripto versiyonu olarak düşünebilirsiniz. WILD token, 100 milyon doların altında piyasa pahasına sahip, çok düşük kıymetli bir metaverse coin. Unreal Engine 5 ile inşa edilmiş olması niçiniyle, analiste nazaran 2022 radarına alınabilir.

Starlink (STARL)

Kriptokoin.com
olarak da bildirdiğimiz üzere, Haziran 2021’de başlatılan Starlink (STARL), bir daha Epic Games’in Unreal Engine 5 ile oluşturulmuş bir metaverse projesidir. Kendini yaratma, keşif ve keşifle dolu geniş bir üç boyutlu toplumsal cihan olarak tanımlayan fütüristik bir metaverse’e sahiptir.


Oyun şu anda geliştirme evresindeyken, Starlink OpenSea’da PIXELNAUT NFT koleksiyonunu sunuyor. PIXELNAUTS, Starlink’te avatar resmi olarak kullanılacak, bu niçinle yaklaşmakta olan metaverse’de öne çıkmak için, bir PIXELNAUT NFT erken yatırım için tercih edilebilir. Wilder World üzere, 100 milyon doların altında bir piyasa pahası ile Starlink, Nisan 2022’de kesinlikle izlenmesi gereken bir metaverse coin. Proje birinci basamaklarındayken, metaverse piyasaya sürüldüğünde, STARL kıymetli bir fiyat artışı bekleniyor. STARL’i Uniswap, LBank, Gate.io, OKX, MEXC, vb. üzerinden satın alabilirsiniz.
 
Üst