Üniversite öğrencisi Şeyma Demir ve Hasan Aydoğan’ın katil zanlısı itiraf etti

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Kırşehir’de, cesedi elleri arttan kelepçeli Kızılırmak’ta bulunan üniversite öğrencisi Şeyma Demir‘in tutuklanan katil zanlısı güvenlik nazaranvlilerinden Sami Aydoğan, Şeyma Demir’e cinsel istismarda bulunduktan daha sonra öldürdüklerini itiraf etti. Şeyma Demir üzere öldürülüp ırmağa atılan erkek arkadaşı Hasan Aydoğan’ın cesedi ise aranıyor.

Kırşehir’de, cesedi elleri arttan kelepçeli olarak Kızılırmak’ta bulunan üniversite öğrencisi Şeyma Demir’in (18) katil zanlısı olarak tutuklanan, Kırşehir Asri Mezarlığında nazaranv yapan 2 güvenlik gorevlisinden Sami Aydoğan kabahatlerini itiraf ederken, Şefik Ekici ise reddetti. Aydoğan’ın tabirine nazaran, Ağbayır mevkiindeki ormanlık alana giderek alkol almaya başlayan 2 güvenlik vazifelisi, Hasan Aydoğan (21) ve evlilik planları yaptığı Şeyma Demir’in (18) bölgeye geldiğini görür görmez, yanlarına gidip, silahlarını göstererek kendilerini polis olarak tanıttı.

İki gence, ‘gözaltına alındıklarını’ söyleyerek karşıt kelepçe takıp, kendi arabalarına alan güvenlik vazifelileri, Kızılırmak kıyısına götürdü. Burada alkol alma devam eden 2 güvenlik bakılırsavlisi, argümana göre cinsel istismarda bulundukları genç kızı, ensesinden tek kurşunla vurarak öldürüp, Kızılırmak’a attı. Akabinde Hasan Aydoğan’ı da karnından vurup öldüren güvenlik vazifelileri, Aydoğan’ın cesedini de bir daha Kızılırmak’a attı.

Demir’e tecavüz edip öldürdüğünü itiraf eden Sami Aydoğan’ın da cinayetin akabinde arabasını yıkatarak, kanıtları yok etmeye çalıştığı belirlendi. Genç kızın cesedinin, montunun ortasında oluşan hava kabarcıkları yardımıyla su yüzüne çıktığı ve kıyıya vurduğu belirtilirken, karnından vurulduğu için bedenine su dolduğu ve bu yüzden cesedi ırmak tabanına çöktüğü kestirim edilen Hasan Aydoğan’ı arama çalışmaları ise sürüyor.

Şeyma Demir, Ankara’da yapılan otopsinin akabinde dün merkeze bağlı Akçaağıl köyünde toprağa verildi. Babası Vedat Demir’in gözyaşlarına boğulduğu merasime, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Lideri Selahattin Ekicioğlu, CHP Vilayet Lideri Erdem Baran Genç’te katıldı.
 
Üst