Tesla Modüllerinden iPhone ve Elon Musk Büstü Yapıldı

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Dev araba üreticisi Tesla’nın CEO’su; mühendis, dizayncı ve teşebbüsçü Elon Musk’ın ne kadar tanınan olduğundan bahsetmemize gerek yoktur. İştirakleri, teşebbüsleri, muvaffakiyetleri ya da açıklamalarıyla sık sık ismini duyduğumuz Elon Musk, bu sefer pek sıradışı bir sebeple gündeme geldi. Caviar isimli Rusya merkezli bir aksesuar üreticisi firma, Elon Musk’ın büstünü ve Elon Musk’ı çağrıştıran iPhone dizaynları yaptı.

Elon Musk’ın büstünün ve iPhone dizaynlarının yapılmasından daha dikkat alımlı olan şey ise bu mamüllerin üretiminde kullanılan materyal oldu. Lüks akıllı telefon aksesuarı üreticisi Caviar, binlerce dolarlık Tesla Model 3 elektrikli arabanın metal kısımlarını eriterek, sonlu sayıda Elon Musk büstü ve iPhone 13 Pro/Pro Max dizaynları yaptı.

Tesla Model 3, Elon Musk’ın büstüne dönüştü


Caviar isimli aksesuar üreticisi, Rusya’da başlangıç fiyatı yaklaşık 58 bin dolar olan Tesla Model 3’ü, Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın büstüne dönüştürdü. Şirketin pazarlama müdürü Dmitrey Stoliarov, “Büstün ana gerecini, mavi bir Tesla Model 3’ün metalinden elde ettik” dedi.

Bir Tesla Model 3’ü eriterek 27 adet Elon Musk büstü üreten firma, ürettiği büstleri kendi sitesinde 3 bin 220 dolardan satışa çıkardı. Şirketin kurucusu Sergey Kitov, “Bu büstler Elon Musk’ın ruhunu somutlaştırıyor. Bu yüzden satın alanlara, bu olağanüstü bireyin muvaffakiyetini ve yaratıcılığını getirecek” dedi.

Şirket iPhone dizaynları da yaptı


Caviar ayrıyeten, Tesla Model 3’ün eritilerek elde ettiği alüminyum kesimlerle iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max dizaynları yaptı. Siyah titanyum PVD kaplama ile üretilen Tesla Electro iPhone 13 Pro/Pro Max modellerinin dizaynlarında Elon Musk portresi, Tesla logosu yer alıyor. Tesla Electro iPhonelar da Elon Musk’ın büstü üzere sonlu sayıda üretildi, sadece 99 adet bulunuyor, şirketin internet sitesinde 6 bin 700 dolara alıcısını bekliyor.
 
Üst