“Şikayetimizden sonra adli yardımın iyi bir şekilde geri çekilmesi”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“Aslında Pride’ı desteklemek, taşıyıcı anneliği, eşitlikçi evliliği, eşcinsel çiftler için evlat edinmeleri yasallaştırmak isteyenlere yardım etmek anlamına geliyor”


“Pro Vita & Famiglia’nın şikayeti üzerine Lazio Bölgesi’nin gay Pride sponsorluğunun geri çekilmesini memnuniyetle karşılıyoruz”. O iddia ediyor Jacopo Coghe, ‘Pro Vita & Famiglia Onlus’ sözcüsü.

“Aslında, Pride’ı desteklemek, taşıyıcı anne rahmini, eşitlikçi evliliği, eşcinsel çiftler için evlat edinmeleri, eşcinsel çiftlerin ‘çocukları’ için kayıt dökümlerini yasallaştırmak isteyenlere yardım etmek anlamına gelir; id, her seviyedeki okullarda toplumsal cinsiyet projeleri ve ‘kariyer namı diğer tüm eğitim kurumlarında’ diye bitiriyor ve sağlık, esenlik ve haklara saygı açısından size pahalıya mal olabilecek hataların tekrarlanmamasını diliyoruz. Kadınların, çocukların, ergenlerin ve İtalyan ailelerin… Kendi payımıza, hiçbir zaman toplumsal cinsiyet ve LGBT ideolojisinin aracı olmaması için Rocca başkanlığındaki cuntanın her türlü idari ve siyasi eylemini dikkatle izlemeye devam edeceğiz.”
 
Üst