Senato'da reddedilen kitap değişikliği

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Valiler için üçüncü dönemdeki değişiklikSenato'da Lig tarafından Bölgesel Meclis Üyesi ve Meclis Üyesi Sayısının Senato Anayasal İşler Komisyonu'nun incelenmesine uyarlanması konusunda DDL'ye sunuldu. reddedildi. Hükümet komisyonun görüşünü geri almıştı. Sonunda, öğrendiğimiz kadarıyla, her ikisi de DYY'den Başkan Alberto Balboni ve Domenico Matera'ya karşı 15 oy (ligden üçü ve IV.

Ligin hayal kırıklığı

“Konumumuz kesinlikle belirgindir, değişikliği sunduğumuz beşinci kez, bulunmayan potansiyel bir anlaşmanın bir hipotezi de olmuştu ve acıyla bugün beşinci kez reddedildiğini söylemeliyim. Ancak, üçüncü görevin sadece bölgeler ve illerin özel tüzükleri olan, aynı zamanda olağan, aynı zamanda bakanlığın değil,” diyor “diyor. Roberto CalderoliFratelli d'Italia'nın tam tersi oyunda şunları ekliyor: “DYY'den iki çekimser kaldı ve konuyla başa çıkma ve olası çözümler bulma isteğini takdir ettiğimi söylemeliyim”. Lig oyuncusu, “Forza Italia tarafından inşa edilen duvarı takdir etmedim. Bu bir hükümet politikası meselesi değil, bu hareketi takdir etmedim.”

Milletvekili, “Çok kötü, kayıp fırsat. Bölgenin çok geçerli belediye başkanlarını ve başkanlarını onaylayamayacak vatandaşlar için özür dilerim” diyor. Alberto StefaniLig Sekreter Yardımcısı ve Venedik Liga Sekreteri.

Muhalefet suçlaması: “Bölünmüş çoğunluk”

Muhalefetten, Demokrat Parti Senatörleri Başkanı Francesco Boccia Palazzo Madama'daki gazetecilerle sohbet etmek, “dün desteklediğimiz şey bugün doğrulandı: çoğunluk bölünmüş ve sağ taraflar arasındaki buna rağmen devam ediyor”. “Bugün DYY ve FI, Lig'in Anayasa İşleri Komisyonu'nun çoğunluğunun zıt oyuna karşı sürünmesine izin verdiler. Üçüncü dönemin hipotezi kesin olarak popülerdir, ancak hükümet ekibindeki gerilimler devam eder: reformların vaatleri ve hipotezi, neredeyse üç yıl sonra, farklılaştığından sonra uygulandığı bir SUK ile karşı karşıya kaldık: Senato'da tartıştığımız, ancak önümüzdeki birkaç hafta Odası Takviminde öngörülmeyen sulh hakimlerinin iyileştirilmesi.

“Aylarca aynı şeyi tekrarladık: oyun zaten kapanmıştı. Bu komediyi 'Zaia'yı kurtarmak için her şekilde denemek için çok uzun süre devam etmek ciddi ya da iyi değildi. Veneto'nun başkanı olarak on beş yıl sonra, belki de yedek kısmı basitçe geldi. Andrea Martella.

“Her yönden denediler, ancak sonuç değişmiyor: Yasa açık, görevler iki. Zaia zaten üçünü yaptı. Ve her şeyden önce, onu destekleyen merkezi -çoğunluk sadece onun için yasayı değiştirmek istemiyor. “Son aylarda, aileler ve işletmeler iş, sağlık, ev, gençler, çevre ve rekabet gücüne verilen yanıtlar beklerken, merkezi -Hakkâr bir güç ve makyaj savaşını kovalamak için her şeyi engelledi. Şimdi yeterince”. “Aramızdaki fark ve bunlar belirgindirler – Veneto PD Sekreteri'ni sona erdirir -. Ürünlere, içeriğe ve karşılaştırmaya dayanan şeffaf bir yolla güvenilir bir teklif oluşturuyoruz. O dışa dönük bir güç oyununun esirleri olarak kalıyorlar. Dördüncü adama karşı, her şeyin eski bir zaman olduğunu hatırlıyorum, her şeyin var olduğunu hatırlıyorum. Zaia için “