Rayo Vallecano ve Villarreal CF maçı biletleri satışta!

Leila

Global Mod
Global Mod
Futbol Ekibimiz, Kulüpler Birliği Vakfı ve La Liga içinde düzenlenen dostluk turnuvası kapsamında; 3 Aralık Cumartesi saat 16.00’da Rayo Vallecano ve 6 Aralık Salı saat 20.00’de Villarreal CF kadroları ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda karşı karşıya gelecektir. Maçın biletlerini, 24 Kasım 2022 Perşembe günü saat 16.00’dan itibaren passo.com.tr adresi, passolig kartı sahibi yahut passo.com üyeliği olan tüm taraftarlarımız satın alabileceklerdir.


2022 – 2023 Futbol Dönemi Loca Sahipleri;

Turnuva maçlarını ücretsiz olarak izleyebilirler. Maça iştirak gösterecek Loca Sahiplerimiz maçlardan bir gün öncesine kadar [email protected] mail adresine bilgi vermelerini rica ederiz.

2022 – 2023 Futbol Dönemi Kombine ve Vip Koltuk sahipleri;

Mevcut kombine yerlerini bu maçlık satın almak için, passo.com.tr ’de üye girişi yaptıktan daha sonra, rezervasyonlarım sekmesinden, 23 Kasım saat 11.00 – 24 Kasım saat 11.00 tarihleri içinde ödeme adımında Kredi kartı yahut Passolig ile ödeme yaparak biletinizi satın alabilirsiniz.

Rayo Vallecano maçı biletleri için

Villarreal CF maçı biletleri için

24 Kasım Perşembe günü saat 14.00’te GS Bonus ve GS Mobile sahipleri, 25 Kasım Cuma Saat 11.00’den itibaren tüm passolig kartlılar ve passo.com üyeliği olanlar bilet satın alabilirler.

Tüm kategoriler yemeksizdir. İsteyen taraftarlarımız ekstra fiyat ödeyerek yiyecek-içecek satın alabilirler.

Stat otoparkımız sadece dönemlik otopark kartı satın alan kombine sahiplerinin kullanmasına açıktır. Bilet alan taraftarlarımız için, maçlık stat otopark kullanım hakkı bulunmamaktadır.

Nef Stadyumu, Aslanlı Yol gişeleri haftanın her günü 09.00 – 18.00 ortası hizmet vermektedir.

Çağrı Merkezi No: 444 1905

Size en yakın etkin satış noktalarını www.nkolay.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

Bir taraftar Farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 2 (iki) bilet alma hakkına sahip olacaktır. Her taraftarın passolig kartı olması zaruridir.

0-6 yaş fiyatsızdır.

E-Bilet uygulamasının mecburî olduğu ve hem elektronik bilet birebir vakitte kağıt biletle giriş yapılan karşılaşmalarda oburu ismine düzenlenmiş elektronik kart ile karşılaşmaya giren ve kartını diğerine kullandıran şahıslar hakkında 6222 sayılı kanunun 15. unsuru kararları çerçevesinde cezai süreç yapılmakta ve bu şahıslar hakkında ayrıyeten seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın rastgele bir cezaya maruz kalmamaları için diğerine ilişkin elektronik kart (PassoLig) ile karşılaşmalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını diğerlerine kullandırmamaları gerekmektedir.
 
Üst