Prodi gazetecinin saçını çekti mi? Video ve var

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Romano Prodi, Dördüncü Repubblica gazetecisinin saçını çekti mi? Eski prömiyeri içeren 'vaka', RETE4 yayınında yeni bir videonun iletilmesi ile analiz edilir.

“Ama bana ne istedi?” Prodi, 'Umut Görevi' kitabının sunumunun aralarında, Giorgia Meloni'nin üç gün önce odada yaptığı gibi, ventoten manifestosunun özel mülkiyet üzerindeki bir pasajından bahseten Mediaset Lavinia Oriefi gazetecisi ile yanıp sönerek söyledi.

“Bir soruyu sordum – Nicola Porro tarafından yürütülen yayın çalışmasında orfici söyledim -. Günlerce tüm gazetelerde bahsettiğimiz venoten manifestosunun bir geçişini okudum. Ona ne düşündüğünü sordum ve paylaşıyorsa, cevap hemen agresifti, bir profesöre yaklaştı. “Bir açıklamada sana bir omza dokunduğunu söyledi: bu doğru değil”, Porro'nun chiosa.

Tartışmalı görüntülerle tam video.#Prodi #Quartarepubblica pic.twitter.com/mghdr60z7e

– Dördüncü Cumhuriyet (@qrePubblica) 24 Mart 2025
Soru ve Cevap

“Bu, 22 Mart Cumartesi günü Prodi ile yakın karşılaşmada gazetecinin sözleri olan” Venoten Manifestosunun bir geçişidir “. “Çok iyi biliyorum”, Prodi'nin cevabı. Quarta Repubblica'nın videosunda, 'var' a göre gazetecinin saçlarına doğru gidecek olan Prodi'nin eli görülüyor.

“1941, insanlar Faşistler tarafından hapse girerler … sizce, anayasanın veya anayasanın ikincisinde ne düşündüler? Ama tarihin anlamına sahip misiniz?”