Patlamak Odadaki sınıftaBir öğleden sonra gerçekte AFA kayıtlarından değil, 'Klima' meselesi '. Protestoya ses vermek için Forza Italia Patrizia Marrocco'nun yardımcısı Altyapıdaki oylar sırasında, şaşırtıcı bir şekilde oylamaya değil, iş emrine müdahale etti: “Herkesin sağlığına sağduyulu bir mesele koyuyorum, klima çok yüksek e Eve dönme ve hastalanma riski ile çalışmak kabul edilemez, eğer sorun değilse, bronşopulmonit olmasa da plak riskimiz. Başkanlıktan klimayı yeterli seviyelere getirmesini istiyorum, “diye açıkladı diğer bazı meslektaşlarının alkışları arasında milletvekili.
Ancak Marrocco'nun talebi, AVS Francesco Borrelli Vekili'nin kararlı tepkisine neden oldu: “Her gün meslektaşına işaret etmek istiyorum Kliması olmayan ve 40 derecenin altında ölen işçiler var. Ancak onlar önceliği olması gerekenlerdir “. Ancak görevli Sergio Costa Başkanı, FI'nın yardımcısının talebinden sorumludur:” Bugün soru ilk kez sorulur. Tamam, klimayı düzenlemek için göstergeler veriyorum “.
Ancak Marrocco'nun talebi, AVS Francesco Borrelli Vekili'nin kararlı tepkisine neden oldu: “Her gün meslektaşına işaret etmek istiyorum Kliması olmayan ve 40 derecenin altında ölen işçiler var. Ancak onlar önceliği olması gerekenlerdir “. Ancak görevli Sergio Costa Başkanı, FI'nın yardımcısının talebinden sorumludur:” Bugün soru ilk kez sorulur. Tamam, klimayı düzenlemek için göstergeler veriyorum “.