'Ne zaman ne yapıyor?'

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“Avrupa ordusunu yaparsanız, Rusya'dan çok daha güçlü ve ileriye dönük ki kesinlikle durur. Aksi takdirde Macron'un haklı olması muhtemeldir. “Yani eski Başbakan Romano Prodi, Fabio Fazio tarafından dokuzda ne zaman yapıldı.

Avrupa Yeniden Ölçü için 800 milyar “ortak savunmaya ulaşmak için bir durak, umarım – Ürün diyor – Recmament bu gerekli yönde bir adım neden Bir Avrupa Ordusu olsaydı Putin Ukrayna'ya saldırmazdı. Bugün yapılabilecek şeylerle hemen başlamalısınız ve hemen boru hattına ortak bir savunma ve ortak bir ordu koymalısınız.“Prodi ekliyor:” NATO'dan ayrılmak istiyorlarsa Avrupa Ordusu'nu yapacağız. Ancak bunun maliyetinin ve bunun bireysel ülkeler için fedakarlıkları içerdiğinin farkında olmalıyız “.

Ursula von der Leyen ortak savunma veya rearma'dan başlasaydı? “Eğer mümkün olsaydı, ortak savunmadan başlardım – cevap veriyor – ama sorun şu ki hala irade yok ve bu nedenle yeniden yapılanma ortak savunmaya zorlamak için bir adım”. “Önümüzdeki birkaç gün içinde ortak savunmaya daha güçlü bir adım beklerdim – devam ediyor – önümüzdeki birkaç gün içinde silahlardan daha fazla politik olmasını bekliyorum”.

O zaman ben görevler. “Trump, görevlerle neden olduğu zincir sonuçlarının – eski Başbakan'ın altını çizen – söylediklerinin sonuçlarını asla değerlendirmediğini fark etmiyor; ona çok zarar verecek bir şeyi hareket ettirdi. Bence bu ekonomik açıdan, yaptığı şeyden intihar.”

Romanya? “Dış müdahaleden bahsetmişken, Musk ve Trump'ın bile ağırdır,” diye cevap veriyor.

Ancak “Trump'ın mucizesi İngiltere'yi yaklaştırmaktır. Trump tüm Avrupalıları bir araya getirdi”.