Matteo Renzi Mondadori'den ayrıldı, Pier Silvio Berlusconi'nin sözlerinden sonra duyuru: Ne oldu

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Matteo Renzi, “Mediaset CEO'sunun ifadelerini okuduktan sonra” Mondadori'den ayrılıyor. X'te İtalya Viva'nın liderinin duyurusu. “Today Pier Silvio Berlusconi intervened in the tense leg in defense of Giorgia Meloni – Renzi writes – said the Meloni government is the best in Europe. Just while we discover that Nordio lied to the Senate, that Tajani self -defines a 'loser', which planted is blocked on the scaletta of the plane in Libya and expulsion, that Lollobrigida is giving Bresaola in America and Gökyüzünün aşkı için Salvini, Santanché veya Giuli'nin ne yaptığını bilmek istemiyoruz, şu anda Berlusconi Junior Meloni hükümetini savunuyor.

“Bu senaryoda – İtalya Viva'nın liderine devam ediyor – Berlusconi Junior da bana saldırıyor. Açıkçası, bir reformcu çadırın inşa edildiği fikri, kavunları destekleyenler için korkutucu ve Mediaset'in yaptığı gibi beni görmezden gelmeye devam etmek yerine, Bugün Palazzo Chigi'den Pier Silvio'dan açıkça talep edilen kişiye kaba bir saldırıya tanık oluyoruz. Bence Berlusconi Junior'ın fikirlerine sahip olması ve onları savunması meşru. Kişiye yönelik saldırıyı uygunsuz buluyorum. Ama diğerleri gibi vasat değiller ve bu nedenle MediaSet CEO'sunun açıklamalarını okur okur okur okur okuduktan sonra, bugün herhangi bir işbirliğini kesintiye uğratan son kitapları yazdığım Berlusconi ailesinin bir şirketi olan Mondadori'ye resmen iletişim kurdum.“.

“Para için özgürlüğümü değiştirmeyi asla kabul etmeyeceğim. Berlusconi'nin parasını ve Mondadori'yi memnuniyetle bırakabilirim ama onurumu savunma özgürlüğünden asla vazgeçmeyeceğim ve bu hükümetin Avrupa'da en iyisi olmadığını söyleme hakkından – Renzi X – ama Cumhuriyet tarihinin en saçma ve utanç vericilerinden biri. Kurumları savunmak için savaşıma başladığımdan beri Palazzo Chigi'den çok dikkat çektim: Ücretler konusunda bir hukuk reklamı, temelde bir müdahale, şimdi de yayıncımı da kaybediyorum. Ama Almasri'den Paragon'a kadar iktidar istismarlarına karşı gerçek ve yüz savaşı açık yapmaktan hiç bu kadar özgür ve gurur duymadım. Ve en iyisi henüz gelmedi. Bu yüzden Piemme'deki Mondadori'ye, editoryal grubun çok iyi işbirlikçilerine çok teşekkür ederim. Ancak Özgürlüğün bir bedeli var. Ve hissedarın bana kişisel düzeyde saldırdığı bir grupta kalmıyorum. Hissedarın prömiyeri bir kılıç olarak savunduğu ve en inatçı rakibine saldırdığı bir grupta kalmıyorum “.

“Bildiğim şey Silvio Berlusconi, Silvio Dico (Pier Silvio değil) asla bunu yapmazdı. Onunla kavga ettim, çok sert çatışmalar yaşadım, Palazzo Chigi'yi kaybettim. Ama onunla her zaman bugün her zamankinden daha fazla eksik olduğu bir arka plan insanı saygısı vardı. Eski Başbakan'ı bitirelim.

Ayrıca oku