Lider Dursun Aydın Özbek: “Galatasaray şampiyonluğun en büyük adayı”

Leila

Global Mod
Global Mod
Galatasaray Spor Kulübü Lideri Dursun Aydın Özbek, futbol ekibimizin Spor Toto Üstün Lig’de aldığı 7-0’lık Başakşehir galibiyetinin akabinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Başkan Özbek’in açıklamaları şöyle:

“Galibiyeti hak ettik. Önde basan bir ekip vardı. Goller de fazlaca şık goller oldu. Artık 45 günlük ortaya giriyoruz. 45 günlük orta fazlaca uzun bir süre. Bence ligin birinci perdesi artık oynandı. 45 gün daha sonra da ikinci perdesi başlayacak. Yarış ortasında olan ekipler var. ötürüsıyla birebir yarış ligin sonuna kadar devam edecek. Hoş bir maç oldu. bu biçimde hoş bir maçla birlikte ortaya girdiğimiz için de son derece memnunum. Oyuncularımı, teknik kadroyu ve taraftarımızı tebrik ediyorum. Maç boyunca hiç susmadılar. Nereye gidersek gidelim bizim için deplasman sayılmıyor onlar yardımıyla.”

YILDIZLAR TOPLULUĞU GALATASARAY TAKIMI

“Yeni kurulan bir grup. Birbirlerine alışmaları lazım. Yıldızlar topluluğu Galatasaray ekibi. Onların birbirine ahengi müddet alacaktır. Her hafta üzerine koyarak geliyoruz. Bugün de bunu gösterdik. Ekip birbirine alıştı. Göze beğenilen gelen bir futbol oynuyoruz. Bugünkü memnuniyetimin birçok bundan. Buraya gelen taraftar ve seyirciler, hoş bir futbol ve hoş goller izlediler. Maksadımız da buydu aslına bakarsanız. Oyunun hoşluğunu konuşmak istiyorum. Grubun giderek birbirine ahenk sağlaması, gollerin hazırlanışı ve atılışı ne kadar hoş. Oyuncularımı tebrik ettim, onlar da fazlaca keyifliydi. Artık ortaya girecekler, ortadan daha sonra gösteri kaldığı yerden devam edecek.”

GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI

“Bakışım baştan beri birebir. Şampiyonluktan Galatasaray hiç kopmadı, hiç kopmaz. Daha evvelki şampiyonlukları düşünün 8-9 puan fark varken Galatasaray geldi şampiyon oldu. Galatasaray şampiyonluğun en büyük adayı. Bugün de oyunuyla gösterdi bunu.”
 
Üst