İşte Ekim’de Dikkatle İzlenmesi Gereken 10 Altcoin!

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Kripto uzmanı Will Izuchukwu, 1 milyon dolarlık piyasa pahasının altında en uygun 5 dağıtılmış bilgi süreç altcoin projesini paylaşıyor. Ayrıyeten analist, Ekim ayında izlemek için piyasa pahasına bakılırsa en yeterli 5 Zilliqa ekosistem tokeni’ni açıklıyor. Uzmanın paylaşımlarını okuyucularımız için hazırladık.

En yeterli 5 dağıtılmış bilgi süreç altcoin projesi

Curecoin (CURE)


Web sitesine nazaran Curecoin, tabiplerin yeni ilaçları keşfetmesine yardımcı olmak için ASIC madenciliği yerine protein katlama hesaplamalarını kullanmayı amaçlayan bir kriptografik yardımcı token. Curecoin, GPU’lar ve CPU’lar üzere hesaplama kaynaklarının katkısını teşvik ediyor. bu türlü, tıbbi, bilimsel ve matematiksel zorluklara manalı tahliller arayan dünya çapında Dağıtılmış Bilgi Süreç Ağlarının (DCN) potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak istiyor. Bitcoin’e benzeyen Curecoin, DCN için hesaplama gücü üreten bireylere ödeme yapmak için kullanılıyor.


Substratum (SUB)

Substratum (SUB) isimli açık kaynaklı bir ağ. her insanın merkezi olmayan web altyapısını desteklemek için kullanılmayan bilgi süreç gücünü dağıtmasına imkan tanıyor. VPN’lere yahut Tor’a muhtaçlık duymadan Substratum Network, inançlı içeriği iletmek için kriptografi kullanan global bir node ağı. Kullanıcıların, Substratum Platformunda API ve SDK kullanarak araçlar ve uygulamalar oluşturması mümkün.


LiquidApps (DAPP)

DAPP, canlı bir Üniversal Köprüleme Çerçevesi ve kuvvetli Hizmetlerin Orta Katmanı. Çağdaş merkezi olmayan uygulamalar ve Blockchain birlikte çalışabilirliği için fazlaca değerli. DAPP Network, temel katman protokollerinin üzerinde oturan birkaç Blockchain içinde köprü kuruyor. Bu açıdan birinci kozmik orta katman yazılımı.

Upfire Price (UFR)

Upfire, 2107’de piyasaya girdi. Tokenize edilmiş bir belge paylaşım iktisadı aracılığıyla ekicileri ödüllendiriyor. Geliştiriciler, klasik peer-to-peer (P2P) belge paylaşım protokollerinin yerini almak üzere kurdu. Klasik P2P ağları ve evrak paylaşımı, ekicileri teşvik etmiyor. Bu da çoklukla sonlu evrak kullanılabilirliği ve yavaş indirme oranları ile sonuçlanıyor. Upfiring, ekicileri ve içerik üreticilerini, çalışmalarını aracı kullanmadan dağıttıkları için direkt ödüllendirerek daha faydalı bir belge paylaşım ağı geliştirmek istiyor.


Internxt (INXT)

Internxt, kullanıcıların saklılığına hürmet duyan birinci sınıf uygulamalar tasarlıyor ve inşa ediyor. Proje, hiç bir belgenin, fotoğrafın, parolanın yahut şifrelenmemiş rastgele bir bilginin yetkisiz kullanıcılar yahut sunucular tarafınca asla erişilebilir olmamasını sağlıyor. AES-256 şifrelemesi, müşterilerin Internx hesaplarında sakladığı tüm bilgileri koruyor. Buna göre, dünyanın en kuvvetli CPU’sunun küçük bir evrakın şifresini çözmesi kainatın ömrünün iki katı kadar sürer.

En güzel 5 Zilliqa ekosistem tokeni

Lunr (LUNR)


LunarCrush, kripto para üniteleri için toplumsal datalar sunuyor. Ayrıyeten, erişim fiyatsız. Üyelik fiyatı ödemelerini istemek, onları müsaadesiz reklamlara maruz bırakmak istemiyorlar. Yahut kullanıcıların şahsi ayrıntılarını satmıyorlar. Bunların yerine kullanıcılara finansal olarak ödül verecek birkaç platform aktifliği oluşturdular. Uygulamadaki her muvaffakiyet için kullanıcılar puan alıyor. Kullanıcı, belli kilometre taşlarına ulaştığında, bu noktaları LUNR token’lerine dönüştürmesi mümkün. Kazandığı LUNR’ı, APR’ler ile LunrFi stake programı kapsamında geri yatırma imkanı var.


Governance ZIL (GZIL)

Zilliqa ağ yönetişim tokeni. Governance ZIL (gZIL), uzun vadeli token sahiplerinin Zilliqa ekosistemiyle etkileşim kurmasını sağlıyor. Her gZIL bir oyu temsil ediyor. Yani sahip olduğunuz daha fazla gZIL, oylama gücünüzü artırıyor. gZIL sahiplerinin oyları ve topluluk kararları ve ZIL’in desteklediği ortak projeler, DAO gibisi bir tertibe eşitlenebiliyor. Geliştiriciler, gZIL’in tanıtımını, 14 Ekim 2020’de yaptı. Erken benimseyenlere mükafatlar verdiler.

XCAD Network (XCAD)

XCAD Network, tokenizasyon yoluyla İçerik Oluşturucu kitlelerinin gücünden ve kıymetinden yararlanıyor. bu türlü, izleyicilerin bir YouTube eklentisi kullanarak teşvikler almasına ve İçerik Oluşturucu kararlarını düzenlemesine imkan tanıyan global bir ağ. Proje, Play-to-Earn ve Play-to-Move kavramlarını kopyalıyor ve Watch-to-Earn ile ihtilal yapıyor. XCAD Network platformunda tercih ettiğiniz içerik sağlayıcıların tokenlerini almanız ve değiştirmeniz mümkün. Ayrıyeten eklentiyi, bir Chrome Tarayıcı uzantısı olarak ekleme imkanı var.


XSGD (XSGD)

StraitsX, Singapur Para Otoritesi lisanslı bir Büyük Ödeme Kuruluşu. Kullanıcıların, StraitsX stablecoin’lerini basması ve kullanımı ve bunlarla ödeme yapması mümkün. Ayrıyeten, hesaplarını bir StraitsX hesabı kullanarak dijital varlık platformlarına bağlama imkanları var. Dijital varlık platformları için B2B API özellikli ödeme rayları, işletme hesapları için de mevcut. StraitsX Singapur Doları (XSGD), Ethereum, Zilliqa ve Polygon Blockchain’lerde çalışıyor.

Zilliqa (ZIL)

Kriptokoin.com
’dan bildiğiniz üzere Zilliqa, 2017 yılında piyasaya adım attı. Öncelikle geliştiriciler, altcoin projesini Sharding konsepti üzerine inşa etti. Altcoin, Bitcoin yahut Ethereum üzere kripto ağlarının ölçeklenebilirliğini geliştirmeyi amaçlıyor. Teknik incelemeye göre, süreç suratı Ethereum ağından binlerce kat daha süratli olacak. Uzmanlara göre, Zilliqa süratli, inançlı ve merkezi olmayan bir platform.
 
Üst