İstanbul’da 3 ton uyuşturucu husus ele geçirildi

taklaci09

Global Mod
Global Mod
İstanbul Beylikdüzü’nde bir villaya yapılan baskında 3 tona yakın uyuşturucu unsur ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Cürümlerle Çaba Şube Müdürlüğü takımları tarafınca daha evvel yapılan teknik ve fiziki takip kararı belirlenen adreslere 01.00 sıralarında eş vakitli operasyon düzenlendi. Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde düzenlenen operasyonda bir villadan 3 tona yakın uyuşturucu husus ele geçirilirken tıpkı anda öteki bir sitenin deposuna yapılan operasyonda da epey sayıda toz husus dolu çuvallar yakalandı. Polis grupları tarafınca sitenin deposundaki çuvallara el temalırken materyaller gerekli incelenme yapılması için TIR’a yüklenerek İstanbul Emniyet Müdürlüğüne gdolayıldü.

Narkotik Şube Müdürlüğü grupları tarafınca yapılan teknik ve fiziki takip kararı zehir tacirlerinin yerleri belirlendi. çabucak sonrasında operasyon için düğmeye basan gruplar bir villada 3 tona yakın uyuşturucu unsur ele geçirdi. beraberinde eş vakitli olarak bir sitenin deposuna yapılan operasyonda da çuvallara doldurulmuş fazlaca sayıda toz husus ele geçirildi. Toz hususlara uyuşturucu husus olması yahut içerisine saklanması kuşkusuyla polis grupları tarafınca el konuldu.

Yakalanan uyuşturucu unsurlarla temaslı olarak ele geçirilen toz hususlara ayrıntılı incelemeler yapılmak üzere polis takımları tarafınca el konuldu. Forkliftle TIR’a yüklenen hususlar İstanbul Emniyet Müdürlüğüne gdolayıldü.
 
Üst