İnceleme: kuvvetli Görünen 3 Metaverse Coin ile Tanışın!

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Bitcoin ve Ethereum, bu hafta çaba etmeye devam ediyor. birebir vakitte son yedi gün ortasında piyasa pahasında %30’un üzerinde kayıp yaşadılar. Global piyasalardaki artan enflasyon ve belirsizlik, kriptoda kademeli bir tesire niye oluyor. Bu ortamda kripto uzmanı Paul Brabus, Haziran 2022’de izlemek için 25 milyon doların altında bir piyasa kıymetine sahip birinci üç metaverse coin projesini inceliyor. Biz de uzmanın seçimlerini, kendi anlatımıyla okuyucularımız için hazırladık.

İlk metaverse coin projesi Wilder World (WILD)

Wilder World (WILD), Mayıs 2021’de lansmanı yaptı. Piyasanın en düşük bedelli Metaverses ve NFT projelerinden biri. Wilder World’ün ardındaki takım, Metaverse’ini Unreal Engine 5 ile inşa ediyor. Bu proje, şu anda piyasada mevcut olan hiç bir şeyle karşılaştırılamayan tek duraklı bir ekosistem sağlamayı amaçlıyor.


Wilder World’ü açıklamanın bir yolu, Rockstar’ın GTA’sının güncellenmiş kripto versiyonudur. Kullanıcıların Metaverse’de ikinci bir hayat yaşaması mümkün. Ayrıyeten, emlak, kıyafet, otomobil ve epey daha fazlasını satın almaları imkan dahilinde. Wilder World, oyunculara sonsuz olasılıklarla dolu RPG stili bir dünya sunuyor.


Proje hala erken etaplarında. Metaverse hala geliştirme basamağındayken, kullanıcılar NFT pazarını keşfedebilir ve WILD tokenleri için çeşitli oyun içi öğeler satın alabilir. Şu anda Wilder World’ün NFT koleksiyonu 6 binden çok öğe içeriyor. NFT’ler en çok oy alan sanatkarlar tarafınca tasarlandı. Hepsinde yüksek çözünürlüklü modeller var. Şu anki 17 milyon dolarlık piyasa kıymeti ile Wilder World büyük bir indirimde. Ayrıyeten NFT’leri pek düşük fiyatlarda.

Projenin birincil hizmet varlığı WILD. Token, Ethereum Blockchain’de yaşayan bir ERC-20 varlığı. Kullanıcıların, piyasaya çıktığında Metaverse ile etkileşim kurmak için WILD’i kullanımı mümkün. Lakin şu anda tokenle NFT satın alabilirler.


İkinci metaverse projesi Verasity (VRA)

Verasity (VRA), Nisan 2019’da piyasaya giriş yaptı. Proof-of-View (PoV) protokolüyle piyasaya sunan ve 160 milyar dolarlık AdTech sanayisini ele almayı amaçlayan eşsiz bir Metaverse ekosistemi ve projesi.

Verasity’nin PoV protokolünün, farklı içeriklere yönelik düzmece bot trafiğini tanımlaması mümkün. Hatta NFT koleksiyonlarının kimliğini doğrulamaya kadar gidebilir. Geçersiz iştirak botları, taklitçi NFT koleksiyonları ve yatırımcıları dolandırmaya çalışan öteki hileli projelerle dolu olduğu için, kripto alanında yardımcı oluyor.


Ek olarak Verasity, eser katmanı için bir Esports platformu içeriyor. Yakın vakitte platformunu ve PoV protokolünü test etmek için önde gelen Metaverse kripto oyunu Axie Infinity ile paydaşlık kurdu.

24 milyon dolarlık mevcut değerleme, bunu pek düşük ve düşük pahalı bir proje haline getiriyor. Verasity ekosistemi için birincil hizmet varlığı VRA tokeni. VRA, kullanıcılara içerik izleme mükafatı olarak dağıtılıyor. Bunun yanında, platformdaki çeşitli hizmetler için ödeme yapılmasını sağlayan ERC-20 Ethereum tabanlı bir dijital varlık.


Son metaverse coin projesi UFO Gaming (UFO)

UFO Gaming (UFO), Temmuz 2021’de piyasayla tanıştı. NFT’ler, oyun, sanal emlak vb. üzere kriptodaki en son kavramları entegre ettiği uzay bahisli bir metaverse coin projesi. UFO Gaming eşsiz. Zira ortasında birkaç play-to-earn (P2P) oyunu yer alacak. Projenin modeli, her biri eşsiz ekosistemi, DAO’su ve kullanıcıların keşfedebileceği oyunu olan birkaç gezegeni içerecek. Oyuncuların gezegenden gezegene atlaması ve mevcut çeşitli ekonomileri keşfetmesi mümkün olacak.

Bu ortada UFO’nun Metaverse’inin ismi The Dark Metaverse. Şu anda geliştirme basamağında. UFO Gaming’in Metaverse’i, çeşitli P2P oyunların yanı sıra bir proje başlatma paneli, sanal bir arazi pazarı içerecek. Ayrıyeten ekosistem ortasında kullanım için sonsuz imkanlara sahip eşsiz bir arada çalışması mümkün NFT’ler olacak.


UFO Gaming’in üzerinde çalıştığı birinci oyun, şu anda geliştirilmekte olan ve Nisan 2022’de kapılarını Alpha test kullanıcılarına açmayı başaran Muhteşem Galactic. Tam sürümün bu yıl ortasında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Ayı piyasası, UFO Gaming’i 24,3 milyon dolarlık piyasa kıymeti ile çok düşük bedelli bir pozisyona itti. Bu, projeyi uzun vadeli düşünenler için bir fırsat haline getirdi. Olumsuz piyasa şartlarına karşın, UFO Gaming grubu son vakit içinderda web sitesini yeniledi. Takım, projeye odaklanmaya ve ekosistemini oluşturmaya devam ediyor.

🎉
We have officially released a completely reworked UFO Gaming website, acting as the new hub for UFO Gaming.

👇
Take a look.https://t.co/uYyYhoFjOF pic.twitter.com/aMT1RyH3aD

— UFO Gaming (@TheUFOtoken) June 9, 2022



Oyunun birincil yardımcı varlığı UFO. Token, Ethereum Blockchain’de yaşayan bir ERC-20 varlığı. UFO Gaming’in ayrıyeten, sahiplerinin oyun ortasında NFT basmalarını sağlayan öbür bir yardımcı varlık olan UAP tokenini de var. En son metaverse coin haberleri için Kriptokoin.com okumaya devam ediniz.
 
Üst