Hapishaneler, Meloni çizgisinin eleştirileri: “Acil önlemlere ihtiyaç vardır”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“Bugün düşünüyorum Hapishanelerde Meloni Liderliği göstermek için olağanüstü bir fırsatı kaçırdı. Hapishane binasının olağan sülfasını tekrarlamak, Hapishanelerimizdeki durumun, acil, acil yanıtlara ihtiyaç duyan acil bir durum olduğunu anlamadığını gösteriyor.Gürültü, hedefli bir af “. Böylece Senato İnsan Hakları Komisyonu Başkan Yardımcısı Demokrat Parti Filippo Sensi'nin Senatörü, Başbakan Giorgia Meloni'nin Adnkronos ile röportajda hapishaneler hakkında sözleri hakkında yorum yapıyor.

“Seçkinlerine meydan okumaktan korkmaktan korkmaktan korkan, Meloni – Sensi'ye saldırıyor – Ceza Enstitülerine derhal rahatlayacak çözümler bulma cesaretine sahip değilmahkumlara ve hapishane personeline. Kutsal Babanın son iradesi bile seçim rahatlığı hakkında hiçbir şey yapamaz, prömiyer tarafından gerçekten sorumsuz değildir. Ev yanarsa, onlara emlakçı değil itfaiyeciler olarak adlandırılır “.

Casini

Pier Ferdinando Casini de konuya müdahale ediyor. “Park elbette acil bir müdahaledir. Başbakanımızın niyetlerinin farkına varmamasından korkuyorum. Şimdiye kadar – Başbakanın Röportajı hakkında yorum yaparak Adnkronos'a yorum yaparak – bu şekilde gitti ve bu da bu teklifi ilerletmemi sağladı. Niyetlerine saygı duyuyorum ama hemen dayanılmaz bir durumda yaşayan hapishanelerin cezalarını hafifletme fırsatından korkuyorum “.

Sihirbaz

Plus Avrupa çok sert Riccardo Magi. “Giorgia Meloni'nin hapishane sorunu ve aşırı kalabalık cevabı güzel bir 'Umurumda değil!'. Gerçekten de, daha da kötüsü: Daha fazla insanı hapse atmak için yerleri artırmak istiyor. Öte yandan, suçlar bu hükümetten yoksun değil, her gün bir yol daha suç koduna vererek insanlara zulmetmek için icat ediliyor. 'All Inside' 'in baskıcı mantığına yanıt veren güvenlik kararnamesi gibi dolgu önlemleri.

“Ne anlamı var – saldırı Magi – Papa Francis'in sözlerini hatırlıyorsa, hükümet için maksimum sorumluluğa sahip olursak, minimum cezası olan binlerce insan için alternatif önlemlere erişimi tercih etmekten başlamıyorsak ve bunun yerine, güvenlik güvenliğinin engellenmesi için engellenecek 10 bin yeni mahkum için yeni cehennem yerler inşa etme önceliği var.

Ayrıca oku