Forza Italia Gençlik Kongresi'nde Federez, rapçi ne dedi

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“Varlığımın öfke yarattığının farkındayım. Benimkinden farklı fikirleri olan insanlarla yüzleşmedimDiyerek şöyle devam etti: “Böylece Federoz, Forza Italia Ulusal Gençlik Kongresi, Roma'daki Palazzo Dei Kongresi'nde. Rapçi alkışlarla karşıladığı sahneye yükseldi.” Yıllar boyunca podcast'leri doğru pozisyonlarla davet ettiğimde ve sol karşı tarafın her zaman tartışmak için masaya oturmayı reddettiğini gördüm. Bu nesnel “.

Bugün kimseye oy vermem“Milan belediye başkanı hakkında da konuşan Federez diyor.” İyi olan şey, Milano'da belediye başkanını değiştirmek için iki yıl var ve Beppe Sala'nın yeniden kanaması yapılamıyor, bu yüzden bu mükemmel bir haber. Bir belediye başkanı etkileyici de değil, “diyor rapçi.

Sonra Michele Santoro ve Marco Travaglio'ya bir referans. “Santoro'nun Silahların Onurunu Berlusconi'ye verdiğini duydum”. “Maalesef Marco Travaglio'nun ölümünden sonra Berlusconi hakkında bir kitap yaptığını ve sandalyeyi temizleyerek promosyon yaptığımda, burada, Marco Travaglio'nun cepleri için biraz daha para toplamak için yararlı değilse – Federez ilan ediyor – ve gerçekten hoş buluyorum”.

Sahneden sonra rapçi ayrıca Covid sırasında gerçekleşen bir bölüm anlatıyor: “Eski wife'm ve ben San Raffaele'nin yoğun bakımının bir departmanını oluşturmaya yardım ettik, Elon Musk Ailesi ile iletişime geçildiVe bana solunum bağışlamak istediğini söylüyorlar, ancak her Avrupa ülkesinin ihtiyaçlarının ne olduğunu anlamak istiyor. Bana anketleri gönderdi. On günlük sürekli iş yaptım, belli bir noktada di maio dedim ve ona dedim ki: 'Seni deflola çünkü yapamam'. “Elon Musk'un kardeşinin karısını aradım ve ona neden Dışişleri Bakanı'nı aramadığını sordum,” çünkü onlardan daha fazla güveniyoruz “.

Ayrıca oku