Deniz Uğur’dan çocuğunu dövdüğünü tez ettiği Reha Muhtar’ın suçlamalarına cevap

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Oyuncu Deniz Uğur, çocuğunu dövmekle suçladığı eski eşi ünlü televizyon programcısı Reha Muhtar’ın kendisi hakkında yönelttiği “Daha fazla para alma” ve “Beni de mi bu biçimde öldürmek istiyorlar?” formundaki ithamına “Çocuklarımı korumak için her şeyi yapacağım” diye karşılık verdi.


Ünlü televizyoncu Reha Muhtar ile eski eşi oyuncu Deniz Uğur, ‘darp’ teziyle gündeme geldi. Uğur, Muhtar’ın çocukları Mina’ya şiddet uyguladığı nedeni öne sürülerek darp raporu aldıktan daha sonra İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

Deniz Uğur, yaptığı açıklamada ise şunları söylemiş oldu;

“Mina, babası Reha’nın fazlaca makûs dövdüğünü söylemiş oldu. Hatta ‘Bu sefer hayli berbat dövdü’ diyerek evvelki davranışlarını da teyit etmiş oldu. aslına bakarsan Mina, babası hakkında daha evvel yaralama hatasından şikayetçi olmuştu. daha sonra babası, baskı kurunca şikayetinden vazgeçti. Çocuk, bana bedenindeki darp izlerini gösterdi. Kızımın kollarında ve bacaklarında çürükler ve ezikler vardı. Ellerinin üzerinde de ısırık izleri gördüm”

Reha Muhtar, Deniz Uğur’un bu savlarına ise “Yalan iftira ve manipülasyonla mahkemede istendiği üzere daha fazla para almak için çocuklarımı fazlaca makus oyunlara alet etmeye çalışıyorlar. İşte manipülasyonlar karşısında kızımın benim olmadığım ortamda verdiği tabir. Allah’ım büyüksün” sözleriyle karşılık verdi.

Muhtar, toplumsal medya hesabından Deniz Uğur’un öldürülen eski eşi İsmail Hakkı Sunat’ın fotoğrafını paylaşarak “Beni de mi bu biçimde öldürmek istiyorlar?” dedi.

Habertürk’ten Mehmet Çalışkan’ın haberine bakılırsa, Deniz Uğur, Reha Muhtar’ın “Daha fazla para alma” tezi ve “Beni de mi bu biçimde öldürmek istiyorlar?” ithamına karşılık olarak “Tabii ki yanlışsız değil. Kendimi fazlaca makus hissediyorum. Şu anda epey berbatım. Konuşacak halim yok. Yalnızca şunu söyleyebilirim; çocuklarımı korumak için her şeyi yapacağım” dedi.




TIKLAYIN – Reha Muhtar hakkında çocuğuna şiddet iddiası

TIKLAYIN – Çocuğunu dövdüğü argüman edilen Reha Muhtar açıklama yaptı, kızının sözünü paylaştı
 
Üst