Bugün Bu 9 Altcoin İçin Büyük Gün: İşte Olacaklar!

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Bitcoin ve altcoin projeleri geçtiğimiz güne nazaran daha yüksek düzeylere çıkmayı başardı. Genel kripto para piyasasının pahası ise 978 milyar doları aştı. Dünkü 18.700 dolar düzeylerinin üzerine çıkan Bitcoin, şu anda 19.400 dolardan el değiştiriyor. Öteki kripto para üniteleri de son 24 saatte yüzde 3-4’lük bir yükseliş sergiliyor. Fakat kripto para piyasası, sırf fiyatlardan ibaret değil. Ağdaki gelişmeler, Blockchain aktiviteleri, borsa listelemeleri üzere gelişmeler ekosistemde değer taşıyor. Bu yazımızda, bugün, 29 Eylül 2022’de kimi altcoin projelerinde yaşanacak gelişmelerden bahsedeceğiz. İşte detaylar…

Bugün yaşanacak kıymetli gelişmeler

  • The Winkyverse (WNK), metaverse arazi satışını bugün başlatıyor.
  • DSLA Protocol (DSLA), DSLA Protocol V2 sürümünü piyasaya sürüyor.
  • LBank, Ravencoin’i (RVN) USDT çifti ile TSİ 12’de listeliyor.
  • TRON (TRX), CryptoMasterCom ile soru yanıt aktifliğini TSİ 17.30’da gerçekleştirecek.
  • Crypto Fest 2022 konferansı Cape Town’da gerçekleşecek. 4.’sü gerçekleşecek olan bu konferansı çevrimiçi olarak da takip edebilirsiniz.
  • SKALE (SKL), topluluk buluşması gerçekleştirecek.
  • Reef Finance (REEF), Twitter Spaces üzerinden TSİ 17’de soru yanıt aktifliği gerçekleştirecek.
  • Argo Küresel (AGRO) ve Fusotao (TAO), TSİ 20’de Telegram üzerinden soru yanıt aktifliği gerçekleştirecek.
  • KuCoin, Red Token’ı (RED) USDT çifti ile TSİ 12’de listeleyecek.
Bitcoin ve altcoin piyasasında son durum

Bitcoin, Çarşamba günü yaygın bir pazar satışında 19.000 doların altına düştü. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere, piyasa pahası ile en büyük kripto para ünitesi, 18.700 dolar düzeylerinden süreç gördü. Lakin son 24 saat içerisinde yüzde 3’e yakın artarak 19.417 dolardan el değiştiriyor. CoinMarketCap datalarına bakılırsa Ethereum (ETH) yüzde 2.9’luk bir artış ile 1.330 dolardan el değiştiriyor.


BNB yüzde 4,8 yükselerek 283 dolardan el değiştiriyor. Öbür yanda, Solana yüzde 4,1 artışla 33,54 dolara yükseldi. XRP, ABD Menkul Değerler ve Borsa Kurulu ile XRP ihraççısı Ripple içindeki gelişmelerden etkilendi. İki taraf içinde varılan muhtemel bir özet sonucu çevreleyen fiyat volatilitesi niçiniyle son yedi gün ortasında yüzde 10 arttı. Lakin gün ortasında yüzde 1.8 oranında kıymet artışı ile 0.43 dolardan el değiştiriyor.


Şu anda kripto piyasası ile korelasyonu yüksek olan borsalarda da yavaşça yükseliş var. ABD pay senetleri Çarşamba gününü yükselişle kapattı. Nasdaq Composite Index yüzde 2 artışla kapanırken, Dow Jones yüzde 1.9 artışla altı gün ortasında birinci kere çıkar kaydetti. S&P 500 Endeksi, ABD Merkez Bankası’nın (FED) geçen hafta faiz oranlarını 75 baz puan daha artırdığını açıklamasından bu yana olumlu ticaretin birinci gününde yüzde 2 yükseldi.
 
Üst