Bu 2 Altcoin’den Yeni İştirakler: Fiyatlar Zıpladı!

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Kripto para piyasası çalkantılı bir sureci geride bırakırken, 2 altcoin projesinden paydaşlık haberi geldi. Yapılan paydaşlık duyurularının akabinde fiyat sıçramaları yaşayarak yatırımcılarının yüzünü güldüren altcoin projeleri, başkan kripto para ünitesi Bitcoin (BTC)’de yaşanan düşüşten etkilenerek bir ölçü geri çekildi. Kriptokoin.com olarak, açıklanan paydaşlık projelerini ve bilgileri aktarıyoruz.

Bu altcoin fiyatı, iştirak haberi ile sıçrama yaptı

Cronos blockchain’i, yakın vakitte, önde gelen bir kripto para cüzdanı sağlayıcısı olan Trust cüzdanına entegre edildi. 25 milyondan fazla kullanıcı kripto para ünitelerini Trust cüzdanında tutuyor ve Cronos blockchain’inin yararını ve benimsenmesini daha da artırıyor. Cronos fiyatı, açık kaynaklı kripto tutma uygulaması Trust cüzdanına entegrasyonundan daha sonra yükselmeye başladı. Paydaşlık haberi ile bir arada Cronos blockchain’i kullanıcı faaliyetlerinde bir artışa şahit oldu. Trust cüzdanının dünya çapında toplam 5 milyon faal kullanıcıya sahip.


Trust Wallet’ın son duyurusuna bakılırsa, EVM uyumlu Cronos blockchain’i artık ağda yayında. Trust Wallet, CRO takviyesi aracılığıyla Web3 kullanıcı topluluğunu ölçeklendirmeyi planlıyor. Crypto.com borsa tarafınca yapılan yeni iştiraklerin Cronos sahipleri içinde yükseliş hissini körüklediğine inanılıyor. İştiraklere ek olarak, Trust cüzdanı üzere projelerde, kripto topluluğunda, Cronos blockchain’inin benimsenmesinde bir artış var. Bu, Cronos sahipleri için bir yükseliş işaretidir, zira CRO, DeFi ekosistemindeki çeşitli projelerde yarar bulacaktır.

Cronos blockchain’i, zincir içi aktivitede artış yaşıyor

Kripto bilgi istihbarat platformu IntoTheBlock, hem zincir içi tıpkı vakitte zincir dışı sinyallere dayanarak Cronos’a yönelik yükseliş hissini ortaya koydu. Crypto.com borsası yakın vakitte Cronos blok zincirine dayanan projelerden beş token ekledi. Bu, Cronos ekosistemine daha fazla kullanıcı kazandırıyor ve CRO ekosistemindeki günlük aktiviteyi de artırıyor.


CoinCodex’teki analistler, CRO’daki kısa vadeli hassaslığın nötr olduğuna ve 27 göstergeden 18’inin şu anda yükseliş sinyali gösterdiğine inanıyor. Altcoin Cronos fiyatı son geri çekilmeden daha sonra toparlanmaya başladı ve önde gelen kripto analisti CryptoTony_, trend çizgisinde boğasal bir dönüş potansiyeli tespit etti. Analist, 0,53 ila 0,59 dolar içinde bir arz bölgesi belirledi. Analistler, CRO fiyatının arz bölgesinden çıkarak yükseliş eğilimini doğrulayabileceğini savunuyorlar. Fakat, daha fazla düşüş fiyatı 0,23 dolarlık takviyeye düşürebilir.

Ferrum Network, Algorand ile iştirakini duyurdu

Heterojen blockchain ağları içinde köprü oluşturmaya odaklanan bir birlikte çalışabilirlik projesi olan Ferrum Network, yüksek performanslı blockchain Algorand’ın (ALGO) en son ortağı oldu. Ferrum Network tarafınca paylaşılan resmi duyuruya göre, eser kümesi artık Algorand’ın (ALGO) blockchain ekosistemi ile entegre edildi. Nisan 2022’den itibaren, Ferrum Network’ün Hizmet Olarak Staking (SaaS), hem mevcut tıpkı vakitte yeni projeler dahil olmak üzere Algorand’ın (ALGO) tüm ortakları için kullanılabilir hale geliyor. Artık ASA token standardını kullanan tüm eserler Ferrum Network’ün fırsatlarına erişebilir. Ferrum Network’ün paydaşlıklar ve büyümeden sorumlu lider yardımcısı Nick Odio, bunun Ferrum Network’ün EVM olmayan blockchain ile gerçekleştirdiği birinci entegrasyon olduğunu vurguluyor ve şunları söylüyor:

Bu entegrasyon, Ferrum’un birlikte Çalışabilirlik 2.0’a yönelik arayışında kıymetli bir basamak manasına geliyor. Bu, Ferrum’un EVM uyumlu olmayan bir ağ ile tamamladığı biroldukça entegrasyondan birincisidir ve bunun için Algorand’ı yanımızda görmekten onur duyuyoruz.


2022’nin ikinci çeyreğinin sonunda, Ferrum Network ayrıyeten her Algorand tabanlı altcoin için epey zincirli token köprüsünün ana ağ sürümünü piyasaya sürecek. Bu niçinle, birfazlaca EVM tabanlı altcoin, Algorand Sanal Makinesi (AVM) aracılığıyla basılan varlıklara problemsiz bir biçimde bağlanacaktır. Ayrıyeten bu entegrasyon, Algorand’ı (ALGO) başka EVM olmayan blockchain’lerle problemsiz bir biçimde uyumlu hale getirir. Algorand Vakfı’ndaki DeFi Lideri Daniel Oon, entegrasyonun UX/UI’yi ve Algorand’ın ekosisteminde bulunan stake araçlarının mükafatlarını geliştireceğinden emin olduğunu söylemiş oldu ve şunları ekledi:

Ferrum’un Algorand’da olan iştirakinden dolayı heyecanlıyız, bu sürüm, kullanıcıların vakit tercihlerine nazaran bir stake havuzu seçmelerine ve mükafatlar kazanmalarına imkan tanıyor.
 
Üst