Bu 14 Altcoin İçin Müjdeli Haber: 6 Borsa Listeliyor!

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Önde gelen ABD merkezli kripto para borsası Poloniex, son vakit içinderda projenin başına gelen tartışmalara karşın Terra ekosistem token’lerini listeleyeceğini duyurdu. Ayrıyeten, BitMart dahil 5 kripto para borsasından 12 altcoin projesine ait listeleme haberleri geldi.

Terra tokenleri LUNA ve LUNC için liste müjdesi!

Poloniex, bu hafta trade platformunda Terra (LUNA) ve Luna Classic (LUNC) tokenlerini listeleyeceğini deklare etti. Duyuruya bakılırsa, kullanıcılar hem LUNC tıpkı vakitte LUNA tokenlerini Poloniex hesaplarına 17 Ağustos 2022’den itibaren yatırmaya başlayabilirler.


Borsa kâfi likiditeye kavuştuğunda, 17 Ağustos 2022’de süreç görmeye başlayacak. Poloniex, hem LUNA birebir vakitte LUNC tokenlerinin Tether stablecoin (USDT) ve Tron’s stablecoin (USDD) ile eşleştirileceğini ekledi. Ayrıyeten borsa yaptığı açıklamada, “Terra (LUNA) ve Terra Luna Classic’i (LUNC) Poloniex’te ağırlamaktan heyecan duyuyoruz” dedi.


Terra’nın çöküşü, bir daha doğuşu ve tartışmalar

Kriptokoin.com
’dan takip ettiğiniz üzere Terra projesi, dramatik bir çöküş yaşadı. Ekosistemin tokenleri UST ve LUNA’nın bedeli Mayıs ayı başlarında nerdeyse sıfıra indi. bu biçimdedan beri Terra birfazlaca tartışmaya husus oldu. Olay, Poloniex de dahil olmak üzere biroldukça kripto para borsasının, kullanıcılarını büyük düşüşten korumak emeliyle LUNA tokenlerine dayanağı durdurmasına niye oldu.

Terra tokenlerinin büyük çöküşünden daha sonra, projenin ardındaki şirket olan TerraForm Labs (TFL), yeni bir atak yaptı. Şirket, yatırımcıları yeniden bir ortaya getirmek hedefiyle yeni LUNA tokenleri ve Blockchain oluşturdu. Eski LUNA tokenlerinin yeni ismi Luna Classic oldu. Yenileri ise LUNA ismini korudu. TFL, yeni LUNA tokenlerini, özel bir hesaplamaya dayalı olarak Terra yatırımcılarına airdrop ile verdi. Fakat, tüm yatırımcılar kendilerine tahsis edilmesi gerekeni alamadı. Bilhassa Terra, sorunu bugün oluşturulan yeni bir teklifte ele almayı planlıyor.


Bu ortada, yatırımcıları bütünleştirmeye yönelik eforlar pek de işe yaramadı. LUNA tokenleri yayına girdikten daha sonra büyük ölçüde düşmeye devam etti. Coingecko’daki datalara bakılırsa, LUNA tüm vakit içinderın en yüksek düzeyinden (ATH) neredeyse %90 düştü. LUNC ise sıfırlandı. Enteresan bir biçimde, Poloniex’in Terra tokenlerini listeliyor. Uzmanlara bakılırsa bu hareket, tokenleri biroldukca trader için kullanılabilir hale getirme uğraşının bir kesimi olabilir. Bunun da onların bedelini tekrar artırması mümkün.

Borsa listelerine giren öbür altcoin projeleri

Kripro para borsası BitMart, bir FAN token olmak üzere 4 altcoin projesine takviye ekliyor. Listeye eklenecek tokenler, Alnassr FC Fan Token (NASSR), Mancium Token (MANC), Laika (LAIKA) ve Rare FND (FND).

Bir öbür kripto borsası BKEX ise METFX (MFX)’i listesine dahil ediyor. Kripto para borsası Bitrue’nun dayanak ekleyeceği altcoin projeleri FRAX (FRAX) ve FoodChain Küresel (FOOD). Bu ortada LBank, Santos FC Fan Token (SANTOS) ve FC Porto (PORTO)’yu listeleyecek. Son olarak MEXC Küresel, XMON (XMON), Grove (GVR) ve Monsterra (MSTR) trade’ine imkan verecek.
 
Üst