BTU Protocol Nedir? BTU Ne İşe Fayda?

Urfalı

Global Mod
Global Mod
BTU Protocol, bir geliştirici yahut şirkete rezervasyon platformu olma yetkisi veren birinci merkeziyetsiz rezervasyon protokolüdür. Bu makalemizde Kriptokoin.com olarak “BTU Protocol nedir?” sorusuna karşılık vereceğiz. Bunlara ek olarak proje hakkında merak edilen tüm bahislere değineceğiz.

BTU Protocol nedir? BTU ne işe fayda?

Protokol, birinci açık kaynaklı eşler ortası rezervasyon protokolü olarak tanımlanmaktadır. Protokol yardımıyla servis sağlayıcılar müşterileri ile irtibat kurmaktadır. Ayrıyeten aracı sayısını da azaltmaktadır. Bu sayede hizmet sağlayıcıları, tüketiciler için daha cazip olduğu kadar daha kârlı teklifler de yaratabilmektedir.


hem de, garanti rezervasyonlarına hisse olarak hizmet eden kripto varlık olan BTU Token’inin kullanılmasını gerektirmektedir. Hizmetler için ödemeler her zamanki üzere yapılmaktadır. BTU Token, geliştiricilerin mevcut hizmetlerinin üzerine rezervasyon hizmetleri oluşturması ya da yerleştirmesi için bir teşviktir. Rezervasyon sanayisine daha fazlaca şirketin katılması sağlanıp, mevcut merkezi “kazanan her şeyi alır” rezervasyon platformlarındaki rekabetleri artırmaktadır.

Projenin gayesi nedir?

Projenin misyonu; konaklama, seyahat, finans, sıhhat, perakende, otomotiv ve daha biroldukca daldaki iştirakçiler tarafınca faydalanılabilecek referans uygulamalarıyla birlikte açık kaynaklı, standartlaştırılan bir merkeziyetsiz rezervasyon protokolü oluşturabilmektir.

Geleceği:

Kripto para al-sat yapan fenomenler BTU Coin’in geleceği olacağını düşünse de dikkatli yaklaşmakta fayda var. Zira her kripto parada olduğu üzere borsası 24 saat ve BTU Protocol BTU bugün artarken yarın düşebilme riskine sahiptir.


Kısa vadeli geleceği açısından piyasa hacmi $30,196.00 dolar düzebir daha gelmesi yeşil ışık olarak yorumlanabilmektedir. Lakin $30,196.00 düzeylerine ne kadar yaklaşırsa 0.83 USD direnç noktasını zorlayacağını nazaranbilmekteyiz.

Avantajları neler?

  • Platform halka açık bir envanter ve açık bir protokol, daha fazla sayıda piyasa iştirakçisi içinden adil bir rekabet yaşanmasına müsaade verip, operasyonel maliyetleri düşürmektedir.
  • BTU protokolünü uygulayan bütün platformlar, daha fazla ölçeklenebilirlik sağlayan, zincir içi akıllı kontrat ve zincir dışı yazılım bileşenlerini birleştiren karma bir yaklaşımdan faydalanabilmektedir.
  • Ayrıca BTU protokolü, ERC-808 standart rezervasyon akıllı mukavelesiyle birlikte çalışan bir ERC-20 Token’i (BTU Token’i) içermektedir.
BTU Protocol nedir? BTU nasıl satın alınır?

Şu anda BTU ile süreç yapılabilen borsalar; Fatbtc’dir. Coin satın almak için ise bu kademeler izlenmektedir:

Öncelikle birinci adım olarak seçtiğiniz BTU listeleyen borsanın web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. ondan sonrasında borsanın hesap açma adımlarını tamamlayın. Bir başka adım olan kimlik doğrulama ve onay sürecini tamamlayın. Öbür adım olan borsanın para yatırma adımlarını takip edin. Son adım olarak ise istediğiniz bakiye tutarınca BTU Coin’i seçin ve alım buyruğu oluşturun. Sağlam hesaplarınızda saklayın.
 
Üst