Beowulf Nedir? BWF Ne İşe Fayda?

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Beowulf, global bilgi süreç kaynaklarının bağlantı hizmetleri için Blockchain’deki bir muhteşem bilgisayar ağında birleştirilerek oluşturulan bir B2B merkezi olmayan bulut platformudur. Bu makalemizde Kriptokoin.com olarak “Beowulf nedir?” sorusuna karşılık vereceğiz. Bunlara ek olarak proje hakkında merak edilen tüm hususlara değineceğiz.

Beowulf nedir? BWF ne işe fayda?

Beowulf platformu, internete bağlı bilgisayarı olan her insanın para kazanabilmesine müsaade vermektedir. Bu bireylere ise ağ madencileri ismi verilmektedir. BWF kurumsal müşteriler için uygulamalarına özelleştirilebilmektedir.


Platform bağlantı özellikleri eklemek, oluşturmak yahut çalıştırabilmek için iOS, Android, html5, Windows, MAC ve Linux’la uyumlu, kullanıma hazır SDK’lar sağlamaktadır. Ayrıyeten bir giriş manisi olmadan ve kullanım dakikası başına ödemeleriyle düşük maliyetle iş uygulamalarına gerçek vakitli bağlantı yetenekleri ekleyebilirsiniz.

Projenin emeli nedir?

Projenin gayesi; bilhassa inançlı, yüksek kaliteli, özelleştirilebilen B2B bağlantısını kolaylaştırmaktır. Bu gayesiyle işletmelerin geniş kitlelere süratli ve daha uygun erişime yardımcı olmak için Blockchain’de heyeti bir yazılım hizmeti geliştirdi. Ayrıyeten merkezi olmayan altyapılardaki sorunları çözmek ve öncü teknolojilerde açık bir inovasyon platformu oluşturmak istemektedir.

Özellikleri neler?

  • Peşin yatırım maliyeti yok: Beowulf, API’lerin kullanması ve sıfırdan kendi altyapılarını oluşturmadan kullanıma hazırdır. Ön uç SDK’ya erişim yoluyla tüm art uç bağlantı altyapılarını işletmelere sağlamaktadır. Bu bilhassa işletmelere kritik geliştirme müddetlerinden, kaynaklardan, paradan ve pazar fırsatından tasarruf imkanı sağlamaktadır.
  • Düşük maliyet: İşletmeler, kullanım başına ödeme, kullanım dakikası modelleri yardımıyla irtibat uygulamalarını uygun maliyetle oluşturabilmektedir. Bu çeşit bağlantı sistemlerini yönetmek için gereken altyapıyı, İK maliyetlerinden %80 tasarruf etmelerini desteklemektedir.
  • Yüksek hizmet kalitesi: BWF ağındaki aramaların geneli, dünya çapında neredeyse tek tiptir. Dağıtılan bilgi süreç kaynakları sebebiyle kullanıcılara mümkün olan en yeterli tecrübesi sunan mahallî aramalarıdır. BWF’nin yapay zeka motoru, davet kalitesini üst düzeye çıkarabilmek için davet yönlendirmeyi optimize etmektedir.
  • Ölçeklenebilirlik: BWF, isteğe bağlı irtibat hizmetleri ve ağ madenciliği imkanı sunmaktadır. İşletmeler, art uç irtibat ağına sahip oldukları ve işlettikleri durumda olduğu üzere ölçeklendirme sorunlarıyla yüzleşmek zorunda kalmaz.
  • Güvenlik ve kapalılık: BWF, en yüksek seviyede bilgi güvenliği sağlayan uçtan uca şifreleme kullanmaktadır. Bu, yalnızca tıpkı aramanın arayan ve arananı detaylarınize erişebileceğinden, yetkisiz dinlemelerin önlenmesini desteklemektedir.
  • Şeffaflık: Blockchain bileşenleri, faturalandırma ve ödeme gayeli bütün süreçlerin şeffaflığını sağlamaktadır.
Beowulf nedir? BWF nasıl satın alınır?

BWF ile madenciliği için; fiyatsız ve inançlı olan Beowulf madencilik yazılımı indirilmelidir. çabucak sonrasında Beowulf Blockchain cüzdanı eklenmeli ya da fiyatsız bir hesap için kayıt olunmalıdır. Tüm adımları uyguladıktan daha sonra BWF ağından pasif gelir elde edilebilmektedir.
 
Üst