Başantrenörümüz Andreas Pistiolis: “Oyuncularımla gurur duyuyorum”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Galatasaray Nef Başantrenörü Andreas Pistiolis, ING Basketbol Muhteşem Ligi Play-Off Yarı Final serisinde oynadığımız Anadolu Efes gayretinin akabinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.


Başantrenörümüz Pistiolis’in değerlendirmeleri şöyle:

“Müthiş bir kadroya karşı, tahminen de Avrupa’nın en âlâ grubuna karşı oynadık. Dayanılmaz oyuncuları ve koçları var. Bu seriyi tahminen bizim kadar kimse kazanmayı hak edemezdi. Beşinci maçta da bu kadro yetenek kadar biraz da talihe da gereksinim duydu. Beşinci maça kadar taşıdık. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bu sezonu olabilecek en güzel biçimde bitirdik. Tahminen seyircilerden güzel not aldık fakat yeni döneme daha uygununu yapmak ismine hazırlanacağız.”

“Bizim için maç içerisinde birtakım kırılma anları oldu. Kritik oyuncularımız faul sorununa fazlaca erken girdi.Ritm bulamadılar. Planlarımız burada sekreye uğradı. daha sonrasında Göksenin’in sakatlığı savunmamızı hayli etkiledi. Birinci çeyrekte biraz sayı bulduk lakin ikinci çeyrekte savunmamız kolay sayı imkanı verdi. Shane bizi fevkalade performansıyla karşıladı. Onu durdurmak bugünlerde fazlaca güç. Savunmamız uygun değildi. Tabela da bunu gösteriyor.”
 
Üst