Barış Alper Yılmaz: “Takıma elimden geldiğince katkı yapmaya çalıştım”

Leila

Global Mod
Global Mod
Galatasarayımızın Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında Lazio ile oynadığı uğraş daha sonrası oyuncumuz Barış Alper Yılmaz, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Takımımızın, 4. dakikadaki golünü kaydeden Barış Alper Yılmaz’ın değerlendirmeleri şöyle:

“Lazio ile bugün hoş bir uğraş vardı. Güzel oynamaya çalıştık. Yanılgılarımızdan ders çıkartacağız. Karşımızdaki kuvvetli bir rakip. İstediğimiz kararı alamadık lakin yanılgılarımızdan ders alacağız. Bu bizim lige hazırlanma maçlarımızdan biriydi.”

Oyuncumuz, attığı gol ve oynadığı mevkii hakkında kendisine yöneltilen soruyu ise şöyle cevapladı:

“Araya hoş saldılar, ben de vurdum, gol oldu. Atak olarak kanat, forvet fark etmiyor, hocam bana orada baht verdi. Bugün elimden geldiğince gayretimi yaptım. Gruba elimden geldiğince katkı yapmaya çalıştım. Bugün de golü attım fakat kararı yenseydik daha hoş olurdu lakin Lazio rakibi de hakikaten uygun bir gayret etti. Onları da tebrik ederim.”

Barış, “Icardi ile oynamak nasıl bir his?” sorusuna ise “Çok büyük bir oyuncu, ondan fazlaca şey öğreniyoruz.” cevabını verdi.