Anneler Günü, Başbakan Meloni'den Video Dilekleri

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“Tüm annelere mutlu yıllar, sevgiye anıt, özveri, kullanılabilirlik”. Yani Başbakan Giorgia Meloni Anneler Günü vesilesiyle sosyal medyada bir mesajda.

“Aile, yaşam, belirli günler arasında her şeyi bir araya getirmek imkansız görünüyor, ancak bin zorluklar arasında bunu yapıyoruz – çünkü ekliyor – çünkü insanüstü görünebilecek bir güçümüz var. Anne olmak, hayatın verebileceği en zorlu ama aynı zamanda en olağanüstü zorluk, onlar olmadan hiçbir şey olmayacaktı”.

Mutlu Anneler Günü! pic.twitter.com/3gmmmn9reaz

– Giorgia Meloni (@giorgiameloni) 11 Mayıs 2025
Annelere siyaset dilekleri

“Tüm annelere minnettarlıkla en iyi dileklerimle” Eğitim Bakanı'nı sosyal medyada yazıyor, Giuseppe Valditara.

Anneler Günü için Giuseppe Conte Bunun yerine, Uluslararası Af Örgütü tarafından bildirilen Gazze'den bir annenin sözlerini seçer. “12 yaşındaki oğlum, bana bir hediye yapamadığım için özür diledi. Ona sarıldım ve ona hayatta kalmamızın Tanrı'nın bana verdiği en değerli armağan olduğunu söyledim. Filistinli kadının sözleri -temiz su kurtarma bir mücadele, bir mücadele, bir mücadele, meyve ya da taze bir rüya gibi bir rüya, çocukların hala bir rüya olduğunu.”

Pentastellato lideri, Gazze'deki savaş kurbanlarının sosyal kanallarında düşüncelerini yayınlıyor: “Onlara bakıyorum ve çocukluğunun reddedildiği için kendime bakıyorum: hiçbir okul, okul, hiçbir okul, hiçbir uzayda yer almaya zorlandılar, oyunları oynamaya, denizlere doğru yürümemeliydim. Onlara bir sığınak verin, dünyanın en güzel sahiline sahip olan, çok sayıda hayali olan, dile getiren ve annelerinden önce annelerine bir hediye verme fırsatı vermeyen insanlar olan Gazze adlı küçük bir yerde yaşadıklarını hatırlamıyorum.

“Tüm annelere en iyi dileklerimle ve olağanüstü güçleri, ailelerin ve toplumun rulman sütunları. Meloni hükümetinin taahhüdü, tüm kadınları anne olmak ve işçi olmak arasında asla seçim yapmak zorunda kalmayacak koşullara koymaktır. Her annenin kendini uzlaşma olmadan yapabileceği bir gelecek için hala yapılması, sosyal medyada, sosyal medyada, sosyal medyada, sosyal medyada yazıyorlar, derhal bülten. Tommaso foti.

'' Her #Madre bir başlangıç. Vite aşklarından doğar, #famiglies oluşur, toplumumuzun geleceği inşa edilir. Yeni dengeler ve sorumluluklar isteyen bir zamanda, anneliğin değerini tanımak, somut ve ileri görünümlü politikalarla desteklemek her zamankinden daha fazla. Topluluğumuzun temeli olan tüm #Mamme'ye en iyi dileklerimle '', bu nedenle İş Bakanı'nı yazıyor ve İtalya'da X üzerinde yapılmış Adolfo urso.

“Hikayenin başlangıcından itibaren her gün dünyanın ağırlığını getiren ve asla geri ödeyemeyeceğimiz toplam ve ilgisiz bir sevgiyle devam ettiren anneler sayesinde. Aslında, çocuklar ve yasa koyucular tarafından, hayatlarını veren ve onlar için, annem için, özel bir düşünce için onlar için”, bu nedenle Demokratik Milletvekili, Debora Serracchiani.

Ayrıca oku