Anarşistler, Meloni’den FdI milletvekillerine: “Muhalefet tartışmayı körüklüyor, katılmayın”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Opera hapishanesinde tutuklu bulunan ve 41 bis’e karşı açlık grevinde olan anarşist Alfredo Cospito davasıyla ilgili muhalefetin polemiklerine katılmama daveti ve bu günlerin endişe verici iklimi göz önüne alındığında ciddiyet ve konsantrasyon tavsiyesi . Böylece, Adnkronos’un öğrendiğine göre, başbakan Giorgia Meloni, Corriere della Sera’ya yazdığı bir mektupla başlatılan ses tonunu yumuşatmaya yönelik kamuoyu çağrısının ardından İtalya’nın Kardeşleri milletvekillerine sohbet yoluyla hitap etti.

Ayrıca oku

Meloni, parlamento gruplarıyla yaptığı sohbette altını çizdi: “Bu mesele etrafında yaratılan iklimden ve birçok kişide gördüğüm küçülmeden içtenlikle endişe duyuyorum – Ateşe verilen arabalar, Cospito’nun iddia edilen olaylarını gösteren posterler üniversitelerdeki ‘katiller’, ölüm tehditleri, gözaltına alınanlar ve bir yandan görmezlikten gelip haklı çıkaranlar (Bir ay makalesi okuyordum, burada sahte tehlikeler icat ettiğimizi ve sonra seçenekler dayattığımızı yazıyordu). özgürlükleri sınırlamak için) veya doğrudan ateşe üfleyin (‘il domani’nin bazı başlıklarına bakın)”.

“Hükümetin doğumuyla Cospito’nun açlık grevinin başlangıcıyla neredeyse örtüşen zamanlama da dahil olmak üzere bu hikayenin tüm hatları oldukça rahatsız edici – Abartıyor olmam mümkün ve umarım öyledir, ama nasıl giderse , herkesin odaklanması ve ciddi olması gerekiyor. Temyizime verilen yanıtlardan, muhalefetin tartışmayı körüklemeye devam etmeyi tercih ettiğine inanıyorum. Bakalım, ama ne olursa olsun, sizi – parlamenterlere teşvik – katılmamaya davet ediyorum. – Cevap vermeye çalışmak için çalışmaya devam ediyoruz. Hepinize teşekkür ederim ve mutlu Cumartesi!”.