AKP’li Özhaseki: Evvelden beşerler Kürt’üm, Arap’ım diyemezdi, canını okurlardı

taklaci09

Global Mod
Global Mod
AKP Genel Lider Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Lütfen dikkat buyurun, evvelden insan Kürt’üm diyemezdi, Arap’ım diyemezdi, lisanını konuşturmazlardı, canını okurlardı. Artık özgürlükler noktasında da sonuna kadar AK Parti’nin hizmetleriyle karşı karşıyalar” diye konuştu.


Özhaseki, partisinin Hatay Vilayet Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. CHP’yi eleştiren Özhaseki hizmette gözlerinin olmadığını ve ufuklarının dar olduğunu savundu.


Özhaseki, “CHP’nin yapmış olduğu en güzel iş algı operasyonu. Ayrılan avukatları, CHP’yi şöyleki suçluyor diyor ki, ‘Bunlar 650 milyon lira yalnızca ajanslara veriyorlar, algı için’, bu benim vicdanımı sızlatıyor. Algı söylemiş olduğiniz, bir gerçeği oturtmak içinse başımızın tacı. ‘Başkanımız çalışıyor, dürüst adam’ eyvallah bu biçimde hakikat. Yanlışsız algı için yapılan emek helal olsun fakat tam aykırısı ise işte bu biçimde yakışıksız bir şey çıkıyor ortaya” ifadelerini kullandı.


CHP’nin ikinci stratejisi de, ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gitsin, ne olursa olsun, AK Parti gitsin, ne olursa olsun’ olduğunu belirten Özhaseki, şu biçimde devam etti:


“Gidince ne olacak? Vesayet rejiminin yok edilmesi, özgürlüklerin genişletilmesi, yalnızca başörtüsünü söylemiyorum. Lütfen dikkat buyurun, evvelce insan Kürt’üm diyemezdi, Arap’ım diyemezdi, lisanını konuşturmazlardı, canını okurlardı. Artık özgürlükler noktasında da sonuna kadar AK Parti’nin hizmetleriyle karşı karşıyalar. Çok şükür diyoruz, o yüzden bizler AK Parti olarak hizmet etmeye de devam edeceğiz.”
 
Üst