Zeytinli Rock Festivali’nin yeni tarihi duyuruldu

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Burhaniye Kaymakamlığı tarafınca yasaklanan Zeytinli Rock Şenliği, mahkemeye taşındı. Şenliğin organizatörleri tarafınca yapılan açıklamada; Zeytinli Rock Şenliği’nin, 22-25 Eylül tarihleri içinde yapılacağı duyuruldu.

Zeytinli Rock Festivali’nin organizatörleri tarafınca yapılan açıklamada, şu tabirlere yer verildi:

“Bilindiği üzere Zeytinli Rock Şenliği’ne dair Burhaniye Kaymakamlığı’nın sonucuna ait Bölge Yönetim Mahkemesi’ne yürütmeyi durdurma sonucu alınması için müracaatta bulunmuştuk. Balıkesir 2. Yönetim Mahkemesi pazartesi sabahı Kaymakamlık makamından savunmasını istemiş ve 2 gün içerisinde orta sonucu açıklayacağını bildirim etmişti.

Mahkeme bugün mesai saatlerinin sonuna hakikat aldığı kararda, Kaymakamlık makamının savunma ve kanıtlarını sunmak için ek mühlet talep etmesi üzerine oy birliği yanıt müddetinin 5 gün daha uzatıldığını belirtmiştir.

Bu sebeple Zeytinli Rock Festivali’nin 17-21 Ağustos tarihleri içinde yapılması ihtimali kalmamıştır. Zeytinli Rock Şenliği bu sene 22-25 Eylül tarihleri içinde yapılacaktır. Şenliğin bilgileri Yönetim Mahkemesi’nin sonucu daha sonrası açıklanacaktır.”

TIKLAYIN: Zeytinli Rock Şenliği’ne kaymakam engeli

TIKLAYIN: Zeytinli Rock Şenliği: Kaymakamlık tarafınca iptal sonucuna itirazımız reddedildi

TIKLAYIN | Burhaniye’de yasaklanan Zeytinli Rock Ferstivali yerine belediyeden ‘alkol yasaklı etkinlik’ hazırlığı!

TIKLAYIN | Can Bonomo’dan Zeytinli Rock Şenliği’nin yasaklanmasına reaksiyon: İnsanları kutuplaştırmaktan öteki hiç bir niyeti, yararı yok

TIKLAYIN | Mor ve Ötesi’nden Zeytinli Rock Şenliği’nin yasaklanmasına tepki

TIKLAYIN | Zeytinli Rock Festivali’nin iptaline Cahit Berkay’dan reaksiyon: Müziğin ne kötülüğünü gördünüz kardeşim!