Yunus Akgün: “Galatasaray formasıyla bir daha gol attığım için epey mutluyum”

Leila

Global Mod
Global Mod
Sigma Olomouc’u 2-0 yendiğimiz hazırlık maçında bir gol ve bir asistle maçın yıldızı olan Yunus Akgün, müsabakanın akabinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Performansını artırmak istediğini lisana getiren futbolcumuz, “Kazandığımız için epey memnunuz. Birinci iki maçta istediğimiz kararı alamamıştık. Çok ağır ve ağır idmanlar yapıyoruz. Dönem başları fazlaca güç idmanlar oluyor. Bu maçlar bizim için test; lakin Galatasaray daima kazanmak için alanda olur. Okan hoca ile bir arada birinci galibiyetimizi aldık. İnşallah topluluğumuza güzel olur. Kaç galibiyetler alırız. bir daha Galatasaray forması giydiğim için ve gol attığım için hayli memnunum. Galatasaray’a fazlaca katkı sağlamak, şampiyon olmak istiyorum. İnşallah epeyce daha uygun bir Galatasaray olacak. Yavaş yavaş kondisyonumuz oturacak ve daha güzel bir grup olacağımıza inanıyorum. Hedeflerim var. Tek odağım kendimi üste çekmek ve Galatasaray’a katkı sağlamak. Adana Demirspor’daki performansımı üste çekmek istiyorum.” diye konuştu.

Sergio Oliveira’nın birinci maçında fazlaca düzgün performans gösterdiğini ve genç oyunculara deneyimini aktardığını söz eden Akgün, “Oliveira epey deneyimli bir oyuncu. Bizimle daima konuşuyor ve yardımcı oluyor. Bence birinci maç performansı fazlaca yeterliydi. Birbirimize daha da alışacağız ve daha hoş sonuçlar alacağız.” tabirlerini kullandı.

Son olarak taraftarımıza tam dayanak daveti yapan oyuncumuz,Galatasaray alana her vakit kazanmak için, şampiyonluk için çıkar. Bize takviye vermeyi bırakmasınlar. Lig maçlarında bizi yalnız bırakmasınlar. Stadı dolduralım. İnşallah bu sene şampiyon olacağız.” dedi.