Victor Nelsson: “Taraftarla ortamızda özel bir bağ var”

Leila

Global Mod
Global Mod
Futbolcumuz Victor Nelsson, Galatasarayımızın Spor Toto Muhteşem Lig Ahmet Çalık Dönemi 34. haftasında deplasmanda karşılaştığı Altay çabasının akabinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Müsabakayı kıymetlendiren Nelsson, şunları söylemiş oldu:

“İyi top oynadığımızı düşünüyorum. Erken de bir gol attık. Birinci yarıda 3-4 fırsat bulduk. Bunlar da gole dönüşebilirdi. Futbolda kimi vakit atabiliyorsunuz, kimi vakit atamıyorsunuz. Bu hayli belirli olmuyor. İkinci yarı çaba şiddeti daha yüksekti. Gol yemedik. Rahat bir biçimde oynadığımızı düşünüyorum. Ancak bir daha de uğraş yüksek olsa da önlemli oynadık. Bu dönem öbür bir maçta bu biçimde bir uğraş görmedik. Hoştu, 3 puan aldık ve İstanbul’a bu türlü dönüyoruz. Taraftarlarımız fazlaca özel. Onların inanılmaz olduğunu düşünüyorum. Dönem başından beri her vakit bize dayanak verdiler. Makûs vaktimizde da takviye verdiler. Oyuncular olarak kazanamadığımızda onların ne kadar üzüldüklerini anlıyoruz. Benimle onların içinde özel bir bağ olduğunu biliyorum. Onların da benimle özel bir bağı olduğunu düşünüyorum”