“Ulusun ilgisini savunduk”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
''Hükümet kaçmıyor, ulusun ilgisini savunduk''. Almasri'nin geri dönüşü için muhalefetlerin manzaralarında, çoğunluk adalet bakanları etrafında bir kare yapıyor, Carlo Nordio ve dikilmiş iç Matteo, uluslararası suçlu tarafından suçlanan Libya yargı polisi başkanı hakkında rapor vermek için çağrıldı. Savaş Mahkemesi Suçları 2011'den bugüne, Turin'de tutuklandı ve kırk saat sonra serbest bırakıldı. Guardigilli ve İçişleri Bakanlığının sahibi çift bilgisi, özellikle DYY ve Forza Italia'nın merkezin suçlamalarını reddetmek için Palazzo Madama'da zehirli kuyruklarla tartışmayı açıyor, Roma'nın baş savcılığını çekiyor, Francesco Lo Voli, iddia edilen devlet uçuşlarının ilişkisi için.

“ Yedi gün bekledikten sonra “Parlamentoya gelmeden önce” Kaçmak için bir girişim değil “, GioVanni Donzelli, Giorgia Meloni'ye sadık, ancak bu sınıfa daha fazla dikkat işareti”. '' Yönetici – DYY'nin organizasyon müdürünün altını çiziyor – Savunan Ulusal Güvenlik. Serbest bırakıldıktan sonra Libya Komutanı “İtalya'da değil, Libya'da” olduğundan “mutluyum”. “Nordio'ya teşekkür ediyorum ve iyi niyetli herkes için hükümetin çalışması hakkında herhangi bir şüpheyi ortadan kaldıran bugünün açık sözleri için dikildim. 28 Ocak'ta veya hükümetin bilgilerinin “bir gün önce” bilgileri, “bunun ciddi kurumsal dikkatsizlik veya diğer stratejilerden kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilmiyorum, ancak Parlamento ile hükümet arasındaki diyaloğun kabul edilemez bir şekilde kabul edilemez olduğunu biliyorum. yol”.

Mavi Yardımcı -Başkan, Giorgio Mulè, Kılıçta Guardiasiilli'yi savunuyor: '' Yeniden yapılandırması kapsamlıydı. Chiare, gerçekten çok net, dinlemeyi planlayan kulaklar için şeffaflık ve gerçek ilkesi adına söylendi. Bizim için hükümet, kurallara saygı göstererek görevini yerine getirme konusunda firma farkındalığı ile bu ilişkiden çıkıyor. “Bu bir mahkeme salonu ve hükümetin oturduğu masalar sanığın sayacı değil … ''.

Maurizio Lupi, Sekreter Dem Elly Schlein'e cevap veriyor: '' Bir kez daha bir fırsatı kaybeden ve sadece herhangi bir maliyete karşı çıkma niyetini ifade edenler için üzgünüm. Bu, her zaman düşmanı arayanların, düşmanın parçalanması için politikasıdır. Karşı karşı karşıya geliyoruz çünkü ne diyeceğinizi bilmiyorsunuz ve her zaman yıkılacak düşmanı arıyorsunuz … ''. ABD yöneticilerinin lideri de Giuseppe Conte'yi emekliye ayırıyor, ancak dış politika cephesinde: '' Meloni'yi Trump'a boyun eğmeye giden bir kişiyi tanımladı. Parlamentoda tecrübesi olan ben, belirli bir Trump'ın Belirli bir Konsey Başkanı Conte'nin Washington'a gittiğinde arkadaşı 'Giuseppi' hakkında konuştuğunu hatırlıyorum. Saçma duygusu yok … ''.

Nordio ve dikildiklerinde Senato ile konuşurlar, sizi suçlayan Alberto Balboni'nin tam desteğini bulurlar: '' Dinlemek isteyenler için bu tam ve kapsamlı bilgiler için hükümete teşekkür ediyorum ve her şeyden önce elbette anlıyorlar. Bu bilgilerin bir hafta önce gerçekleşebileceğini vurgulamak istiyorum, çünkü bir savcı tarafından önlenmemişse, takvimde, açık bir çıkar çatışmasında, bu da açık bir çıkar çatışmasında, bu da ceza prosedür kodumuza göre kaçınması gereken açık bir çıkar çatışması , sevgili meslektaşları, bir codicillo değil … ''.

'' Bu çatışma çıkarlarındaki bu savcı – Senato Anayasa İşleri Komisyonu Başkanını uyardı – Anayasa Yasası'nın gerektirdiği şekilde 15 gün bile beklemedi, ancak parlamentoda ertesi günün ertesi gününü bile bilerek şüphelilerin kaydına kaydoldu. bu konuyu tartışmak zorunda kaldım. Eğer iyi niyetli olsaydı, bakanları dinlerdi '' ilgilenirdi. Maurizio Gasparri de size karşı çıkıyor: “ Umarım CSM, Roma Savcılığı'ndaki açık faaliyette devam edecektir. Senin davranışını çok ciddi olarak görüyorum, şu anda bir tartışma yapmaya gelebileceği İtalya'da olduğunu düşünüyorum. İyi olduğu için başka bir yerde olduğuna inanıyorum, umarım planlı uçuşlarla değil, devlet değil … “.

Gasparri daha sonra hükümeti yalancı olmakla suçlayan Matteo Renzi'ye cevap verir: '' Pinokio'nunki gibi peri masallarından bahsedildiğinden beri '' '' ' Ve Pinokyo'nun aksine, milyonlarca Suudi Arabistan'ı mevcut hesabında buldu … bu bir peri masalı değil, gerçek ''.

Lig, Davide Bellomo'nun ağzından odaya konuşuyor: '' Bana öyle geliyor ki, ülkemizi yöneten kurallara kıyasla önyargı ve cehalet destanına tanık olduk ''. Carroccio'dan Erika Stefani Senatörü Nordio'yu övdü ve şunları dikti: '' Bu hükümet her zaman savaş suçlarına, terörizme ve mafyalara karşı sağlam ve kararlı bir mücadele gösterdi. Bakanlar dikildiler ve Nordio, karmaşık bir olayı ve eklemli bir düzenleyici çerçeveyi açıklığa kavuşturmak ve açıklamak için buraya doğru ve uygun zamanlarda geldi. Yasa ve güvenlik haklarının savunucuları ve devlet ve vatandaşların büyük hizmetçileri olduğunu gerçekten göstermişlerdir.

Ayrıca oku