Ukrayna ve İtalyan askerleri göndermek, Crosetto ne diyor

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“'Avrupa Birliği' Kim bir topluluk ulusunun başkanını ve eu olmayan bir ulusun başkanını göndermek ister Gönderilecek bir faks göndermezler Ve bir basın açıklaması yapabilmek için. Özellikle diğer ulusların “. X üzerindeki bir görevde Fransız Cumhurbaşkanı Macron ve İngiliz Premier Starmer'ın pozisyonlarına cevap veren Savunma Bakanı Guido Crosetto'dan gelen durak.

“Avrupa adına konuşursak – Crosetto uyarır – Diğer uluslarla yüzleşmenin yaratılmasına sahip olmalıyız Ve bu konunun askeri yönleri için olmadı. Esas olarak askeri olduğunu bildiğimi “.

Uzun görevde, savunma sahibi “Avrupa antlaşmalarında savunmanın bireysel ulusların yetkinliği olduğunu hatırlıyor. 'Avrupa Savunması' sadece ulusal savunmanın toplamı olarak var olabilir. Doğanlara benzer şekilde. NATO'nun ordusu, bir donanma, havacılıklarından biri olduğu gibi, birlikte faaliyet gösteren ve NATO tarafından koordine edilen ulusal katkılara dayanıyor, aynı şey Avrupa için de olurdu.

“Yani – Ukrayna'da İtalyan askerlerin gönderilmesi açısından açılan tartışmaya atıfta bulunarak bakanın altını çiziyor – İki yabancı cumhurbaşkanı olmasa da kimsenin hiçbir şey bilmediği bir şey hakkında yorum yapın Ve İtalya ile ilgili olarak, herhangi bir uluslararası taahhüt gibi, yetkilendirme ve finansman için parlamento, çoklu ve karmaşık pasajlara sahip olmalıdır, Bana içsel siyasi tartışmayı yapmanın yararlı bir yolu görünmüyor. Daha sonra tüm teknik-logistik-operasyonel kapasitif yönlere ve finansal kaynakların sonuçlarına dikkatle doğrulanacak parlamenter pasajlar. Tartışmayı daha iyi yönlendirmek için küçük bir katkı “.

“İki yıl boyunca – crosetto ekler – Uluslararası misyonların gönderilmesini düzenleyen yasayı gözden geçirmek için iki taraflı bir parlamento taahhüdü istedim ve mekanizmaları. Uzun yıllar boyunca, çölde ilan eden bir ses olmuştur. Ancak bu arada, sadece bana her şeyin hemen yapılabileceğini açıklamak isteyen insanların ajanslarını doldurmak için yapılan ifadeleri okudum. Ne yazık ki, isteseniz bile, yapamazsınız. Neden Alternatif ve daha hızlı yollara izin vermeyen bir anayasa ve yasama sistemi vardır. Bir savunmanın içinde yaşadığımız zor zamanlarla yüzleşmek için daha hazır olmasını sağlamak için çok önemli olacak iki taraflı bir müdahale için on beşinci zaman istemeye çalıştığım tema “.

Ayrıca oku