Uğur Dündar: ömrü kabahati ve suçluları kovalamakla geçen, bu uğurda ölümlerin eşiğinden dönen ben, artık kabahati ve hatalıyı övmekten yargılanıyorum

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Sözcü muharriri Uğur Dündar, “yaşamı hatası ve suçluları kovalamakla geçen, bu uğurda ölümlerin eşiğinden dönen ben, artık hatası ve hatalıyı övmekten yargılanıyorum” diyerek sitem etti.

Dündar, geçmiş senelerda başından geçen kimi olayları hatırlattığı yazısında, “Özetlersek tesadüfen yaşıyorum” dedi.

Dündar, “yaşamı hatası ve suçluları kovalamakla geçen, bu uğurda ölümlerin eşiğinden dönen ben, artık cürmü ve hatalıyı övmekten yargılanıyorum. Sahi geçmişte canımıza kastedenler artık neredeler? hiç biri ortalıkta yok! Ancak biz hâlâ başımızı eğmeden sizin gerçekleri öğrenme hakkınıza hizmet ediyoruz. Tarih ibret dersleriyle doludur demekte haksız mıyım?” kelamlarını kaydetti.

Yazının tamamını okumak için .

Uğur Dündar’ın 25 Eylül 2021’de toplumsal medya hesabından yaptığı, “yaşamım mafyalar, kabahat örgütleri, hırsızlar, hortumcular, uyuşturucu baronlarıyla uğraş etmekle geçti. Sedat Peker hakkında da haber yaptım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki artık halk, onu bir kabahat örgütü önderi olarak değil, pak toplum savaşçısı olarak görüyor” paylaşımı ile bir televizyon programında yaptığı, “Peker yolsuzluk ve hırsızlar konusunda irin toplamış bir çıbana iğne batırdı. Hakikat ismine teşekkür etmemiz lazım” değerlendirmesi, “suçu ve hatalıyı övmek” olarak nitelendirilerek hakkında dava iddianame hazırlanmıştı.

TIKLAYIN – Uğur Dündar hakkında Sedat Peker davası