Üçüncü dönem, De Luca'nın istifası mı? Campania başkanının yanıtı

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Üçüncü dönemdeki pozisyonuyla karşılaştırıldığında “Hiçbir şey değişmedi, ilerliyorum, pozisyonum zerre kadar değişmedi ve değişmeyecek.” Bu, Campania Bölgesi başkanı tarafından güvence altına alındı. Vincenzo De Lucabu yüzden onu inkar ediyorum hükümetin yasaya itiraz etmesinden sonra istifa olasılığı. “Campania yasallık bağlamında hareket edecek, kendimize güveniyoruz, çalışmayı düşünüyoruz. Hükümet, Campania'nınkiyle aynı olan Veneto, Piedmont ve Marche yasalarına itiraz etmedi. Merak ediyorum ama bu ülkede Hukuk Herkes için aynı mı yoksa benim dışımda herkes için aynı mı”, diye ekledi De Luca basın toplantısında. “Anayasa Mahkemesi önünde kendimizi savunacağız” diye devam etti ve farklılaşmış özerklikte olduğu gibi gerçekleşeceği hissine kapılıyoruz: parçalanacak“.

Demokrat Parti Genel Başkanının aktardığı sözlere gelince; Stefano Bonaccini onu merkez sol için birlikte aday bulmaya davet eden, De Luca, Parmenides'in varsayımını tekrarladı: “Daha önce konuşmuştum, isterseniz şunu da ekleyebilirim, eski bir filozof olarak Parmenides'ten alıntı yaparak: varlık vardır, yokluk değildir”.

Ayrıca okuyun