Teknik Yöneticimiz Domenec Torrent: “İstediğimiz oyunu ikinci yarıda oynadık”

Leila

Global Mod
Global Mod
Teknik Yöneticimiz Domenec Torrent, Muhteşem Lig’de 2-0 galip geldiğimiz Yeni Malatyaspor gayretinin akabinde yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Birinci yarıda gördüğü futbolun hayal kırıklığı olduğunu fakat ikinci yarıda oyuncuların bunu fark edip süratli toparlandığını lisana getiren hocamızın değerlendirmeleri şöyle:

“İlk yarı sahiden hayal kırıklığıydı. Oyuncularıma birinci sefer hayal kırıklığı yaşadığımı söylemiş oldum. Birinci yarıda gördüklerim kabul edilebilir şeyler değildi. İki ay boyunca çalıştığımız şeyi birinci yarıda düzgün yapmıyorduk. Bekler içeride, kanatlar dışarıda ve açık oyun… Bunu yapmamıştık. Zeki oyuncular oldukları için bunu devre içinde çabucak anladılar. Yalnızca hamlede değil, bu biçimde bir şeyde savunmada da sorun yaşarsın. Zeki oyunculara sahip olduğumuz için şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Devre içinde çabucak anladılar. İkinci yarıya fazlaca kuvvetli bir biçimde başlayarak oynamak istediğimizi oynadık.”

Kerem Aktürkoğlu kenara geldiğinde ortalarında geçen diyaloğun sorulması üzerine hocamız, “Her maçta inanılmaz kendisine yük bindiriyor, her maç oynuyor. Öncelikle kendisini nasıl hissettiğini sordum. Saha içerisinde oyuncular içinde bir şeyler olabiliyor. kimi vakit oyuncular içinde konuşmalar geçiyor ancak Las Vegas’ta olduğu üzere saha içerisinde olan, saha ortasında kalır. Her oyuncu en yeterli biçimde oynamak ister ve buna çalışır. Ortada bir bu biçimde şeyler oluyor. Futbolun bir kesimi. Sakin olmasını, ikinci yarıda fazlaca güzel oynayarak kadroya epeyce yardımcı olduğunu söylemiş oldum. Aklında kalması gereken şey yalnızca bu.” dedi.