Sportif A.Ş. İdare Şurası Üyesi Nihat Kırmızı’dan açıklamalar

Leila

Global Mod
Global Mod
Galatasaray Sportif A.Ş. İdare Konseyi Üyesi Nihat Kırmızı, Yeni Malatyaspor maçının akabinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Sportif A.Ş. İdare Konseyi Üyesi Nihat Kırmızı’nın demeçleri şöyle:

“Üç puan almak, galip gelmek hoş. Taraftarımızı bu sene daha fazla sevindirmek isterdik. Bu üç puanın bizi şampiyonluğa adım adım götüren bir puan olmasını isterdik. Olmadı bu sene. İnşallah önümüzdeki yıllarde bu galibiyetler, şampiyonluğa götüren maçlar olur. Oyuncularımızı tebrik ederim. Umarım önümüzdeki maçlarda bunu devam ettiririz.”

“Bundan daha sonraki haftalarda en güzel biçimde maçlarımızı bitirmek istiyoruz. En yüksek puanla ligi tamamlamak istiyoruz. Oyuncular bu şuurla tüm maçlara çıkıyor. Bu dönem daha fazla galibiyetler almak ve daha uygun yerlerde olmak isterdik. Şampiyonluklar görmek isterdik. Galatasaray büyük bir topluluk. Bunu önümüzdeki yıllarde yaşayacağımıza eminim. Galatasaray’ın her vakit başarılarla dolu bir tarihi olmuştur. Elimizden geldiğince vazifemizi yapmaya çalıştık. Kusurlarımız, sevaplarımız olmuştur. var ise yanlışlarımız herkesten af dileriz. İnşallah nazaranvi teslim edeceğimiz arkadaşlara en düzgün noktada teslim etmek istiyoruz. Galatasaray’ın önümüzdeki sene de şampiyonluğa oynayacağına inanıyorum.”

“Galatasaray’ın genç oyuncuları Türk futbolunun geleceği. Türk futbolun kurtuluşu oyuncu yetiştirmekten geçiyor. Deneyimli oyuncularımız da genç oyuncularımıza hayli şey katacaktır. Geçmişte Galatasaray’ın futbolcu manasında yerli ve yabancı biroldukça efsanesi oldu. Gençler daha fazla yer bulacaktır. Gelecek sene sınırlamadan ötürü yabancı sayısı daha da azalacak. Türk oyuncular daha fazla talih bulacak. Gençlere bu bir fırsat olacak. Galatasaray için büyük bir baht, zira Galatasaray’ın altyapısı epey güçlü. Çok değerli oyuncular yetiştirip Avrupa’ya biroldukca oyuncu göndermiştir. Onları yıldız yapmıştır. Döndüklerinde de o ekibin başarılı olmasını sağlamıştır. Galatasaray bu biçimde bir kulüptür. Galatasaray Türk futbolunun yüzde 70’i, 80’idir. bu biçimde olmaya devam edecek.”