Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri, yapay zeka ile oluşturulan fotoğraf kazandı

Felaket

Member
19 Nisan 2023 07:55

Papa’nın tüy silgili “sahte” fotoğrafları ve Donald Trump’ın tutuklanmasının ardından bu ikinci dava, konu hakkındaki tartışmayı körükleyecek.

Papa’nın “sahte” fotoğraflarından ve Donald Trump’ın tutuklanmasından sonra, bu diğer dava üretken yapay zeka tartışmasını alevlendirecek. Ödülün organizatörleri anlattı BBC haberleri Eldagsen’in ödülü reddetme kararı alması nedeniyle “onunla faaliyetleri askıya aldıklarını ve onun istekleri doğrultusunda” onu “yarışmadan çıkardıklarını” söyledi.

Yapay Zekanın şarkı sözü ve makale yazımından tıptaki gelişmelere kadar her alanda kullanımı son aylarda geniş çapta tartışıldı. Bu, bir yapay zeka tarafından kazanılan ilk sanatsal ödül değil: Geçen Ağustos ayında Midjourney tarafından yaratılan bir çalışma, Colorado Eyalet Fuarı’nın yarışmasını kazandı.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Telematik üniversite, iş dünyasına yönelik eğitim

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

İlgili