Selvi Kılıçdaroğlu: Güç olmayacak, atlatacağız

taklaci09

Global Mod
Global Mod
CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, “evde elektrikleriniz kesik ne yapacaksınız” sorusu üzerine, “Zor olmayacak. Atlatacağız, değerli değil. Bakacağız sonuca” dedi.

Yılbaşında elektriğe yapılan yüksek artırımın geri alınması için ferdi olarak aksiyon yaparak 2,5 aydır faturasını ödemeyen CHP Başkanı Kılıçdaroğlu’nun konutunun elektriği bugün saat 11.21’de dağıtım şirketi olan EnerjiSA takımları tarafınca kesildi.

Bu gelişimin duyulması üzerine gelen gazetecilere meskenden çıkarken Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, “Alışacağız, atlatırız, o kadar kıymetli değil. Biz esasen ödeyemeyecek durumda değildik. Fakat dört milyon aile var elektriği kesik. Onlarla dayanışma ortasında olalım, dedik. O niçinle, atlatacağız. Saat 11 üzere kesildi. Yönetim edeceğiz kıymetli değil” açıklamasını yapmıştı.

Selvi Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde konuta gelirken gazetecilerin “evde elektrikleriniz kesik ne yapacaksınız” sorusu üzerine, “Çok o denli sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Bir biçimde oturacağız. Güç olmayacak. Atlatacağız, değerli değil. Bakacağız sonuca” karşılığını verdi.