“Seçmenlerime saygımdan istifa etmiyorum”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“Son yerel seçimlerde bana oy veren 40.323 Peruluya saygımdan dolayı Belediye Meclisinden istifa etmiyorum. Bir taahhütte bulundum ve onların güvenine ihanet etmeyeceğim.” Muhalefetteki Perugia belediye meclis üyesi Margherita Scoccia, Avs milletvekili Elisabetta Piccolotti'ye yanıt olarak şunları söyledi: “Siyasi faaliyetlerim açıkça solu o kadar endişelendiriyor ki Lady Fratoianni bile geliyor Olympus'tan bana muhalefetin lideri olarak Konsey'de mi kalacağımı yoksa Çevre Bakanlığı'ndaki Vas'taki yeni görevimden mi vazgeçeceğimi sormak için size güvence vermeye çalışacağım. herhangi bir uyumsuzluk söz konusu değil ve şunu belirtmek isterim ki, İtalya için stratejik altyapıların çevresel etkilerini değerlendiren komisyonda bir temsilcinin bulunması Umbria ve daha spesifik olarak Perugia için bir fırsat ve avantajdır” diye ekliyor. ?

Scoccia, “Adaylık için sunduğum belgeler arasında mimar, şehir planlamacısı ve tasarımcı olarak özgeçmişimin de olduğu açıkça görülüyor” diyor. Pnrr sayesinde Perugia'ya ulaştığım yarım milyar avro değerindeki projeleri, yurtdışındaki işleri, tam zamanlı çalıştığım ve 2019'da kentli olunca ayrıldığım eski profesyonel firmamdaki şirket deneyimimi sıralıyorum. planlama meclis üyesi Mimarlık diplomasından ve enerji mühendisliği doktorasından bahsediyorum. Fratelli d'Italia'nın savunucusu, Mase'deki komisyon üyesinin teknik değerlendirmelere odaklanacak faaliyetleriyle tutarlı ve uyumlu bir yol olduğunu iddia ediyor”.

Scoccia saldırıyor: “Sol, şimdilik Avs'inkiler (Bonelli, Piccolotti ve Mascia), ancak diğerleri kesinlikle gelecek, belki de seçim kampanyasının bu günlerinde görünürlük aradıkları için bana karşı sıraya girdiler. Sahte ahlakçılık yaptıkları izlenimine kapılıyorum. Piccolotti randevum karşısında 'şok' olduğunu mu söylüyor? Foligno'da ikamet eden ve Roma'da iletişim alanında üç yıllık eğitim almış Camerino'lu kadının, kocasının ulusal sekreteri olduğu partinin oylarıyla Puglia'da demokratik bir şekilde seçildiğini öğrendiğinde tüm İtalya şok oldu. Burada hayret edilecek bir şey var. Buna ek olarak Piccolotti için siyaset dışında önemli iş deneyimleri aradım ama bulamadım. Her halükarda, ne zaman isterseniz, özgeçmişlerimizi vatandaşların karşılaştırmasına imkan verecek her platformda yayınlamaktan memnuniyet duyarım. Onunla tanışmaktan da çok mutlu olurum, bunca ay boyunca onu sadece bir kez Perugia'da, Şubat ayındaki bir fotoğrafta Piazza Italia'da Ferdinandi'nin arkasında gülümserken gördüm. Onu sık sık televizyonda, La7'de Floris'te ve Oda'daki kültür komisyonunun şu anki üyesinin 'öğrenmek' fiilini 'öğretmek' ile karıştırdığı Striscia la Notizia'da konuk olarak görüyordum. Bizimle tanışmak, Perugia ve onun şehir için sunduğu çözümler hakkında konuşmak için bir fırsat olabilir. Puglia'da seçilen parlamenter, herhangi bir şeye sahip olduğunu varsayarsak” diye bitiriyor.