Savunma Meclis Üyesinin Mesajı (Silinen) “Sinagoga ve Getto Kaçının”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
A Alarm mesajı, sonra kaldırıldı, son birkaç saat içinde bir whatsapp grubunda ortaya çıktı 'Yeni Dünyanın Lobicileri' olarak adlandırılan lobiciler ve yöneticiler için ayrılmıştır. Yazmak için Savunma Bakanlığı Meclis Üyesi Ettore Maria Colombo. İsrail ve İran arasındaki tam yükselişte, gazeteci sohbet katılımcılarını Yahudiliğin sembolik yerlerinden uzak durmaya davet etti.

“Bunu kalbimdeki ölümle söylüyorum. Ama bu sohbetin başından beri bir parçası hissediyorum. Önümüzdeki birkaç gün (aylar bile söyleyebilirim) getto, sinagog ve koşer restoranları gibi alanlardan kaçının”, sonra mesajı okudu, sonra silindi. Adnkronos tarafından temasa geçen Colombo şunları açıklamak istedi: “Bakanın bununla hiçbir ilgisi yok. Herhangi bir siyasi, askeri veya hizmet yetkilisinden herhangi bir alarm ve hiçbir belirti almadım. Bu sadece bir endişe ve Yahudi kültürü”.

Ve ekledi: “Onlar benim sözlerim, korkularım. Geçen hafta bakanla bir saniye bile konuşmadım ve bu nedenle savunma hakkında duyduğum şey için değil, haber okuyucudan gelen mantıksal kesintiler için, hepsi kamu kaynaklarından alındı”. (Antonio Rent tarafından)