Savcı Sayan: İBB 40 bin emekçi attı; ben 3 kişinin işine son verdim; 3’ü de sülaleme küfür etti

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Ağrı Belediye Lideri Savcı Sayan, “İstanbul (Büyükşehir Belediyesi) gurur kelamı vermişti ve 40 bin personel attı. Ben burada 3 emekçinin işine son verdim. 3 personel de toplumsal medyada benim anneme, babama, dedeme ve sülaleme küfür etti” tezinde bulundu.

Sayan, belediye tarafınca Fatih Mahallesi’ndeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen iftara katıldı.

Belediye başkanlığına başladığı periyot kimseyi işten atmayacağını dediğini söz eden Sayan, “İstanbul (Büyükşehir Belediyesi) onur kelamı vermişti ve 40 bin personel attı. Ben burada 3 personelin işine son verdim. 3 emekçi de toplumsal medyada benim anneme, babama, dedeme ve sülaleme küfür etti. Hepinizin toplumsal medya hesapları var ve belediyenizin hizmetlerini paylaşmanız lazım. Fakat ben hala görüyorum, adam benim zabıtam gitmiş öbür bir partinin vilayet lideri olmuş ve gece gündüz Whatsapp durumunda bana küfrediyor. Bunlar güzel şey değil” diye konuştu. (AA)