“Salvini ile ilişki sağlam”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“İlişkimizi çizmek kesinlikle zorla ve enstrümantal tartışmalar olmayacak. Matteo Salvini ile birlikte birçok savaşla karşılaştık ve İtalya'nın iyiliği için sadakat ve kararlılıkla yan yana çalışmaya devam edeceğiz “. Lig, şu anki başkan yardımcısına “Bimbominchia” olarak adlandırılacağı Fratelli d'Italia partisinin bazı eski iç sohbetlerinin yayınlanmasından sonra.

“Onun için saygınlık gerçeklerdir: Altyapı ve ulaşım bakanı olmasının yanı sıra, aynı zamanda hükümetimizin yardımcısıdır -diye ekliyor -. Ulusa hizmet eden reformları ve projeleri sürdürmek için merkezi bir rol”. “Devam ediyoruz, her zamanki gibi kompakt,” diye bitiriyor Meloni.

Salvini ne dedi

DYY'de tanımlanan lig, vaatleri sürdürmeyen onursuz bir hareketle sohbet ediyor mu? “Şahsen geniş omuzlarım var, eşsiz bir hareketi eleştirirken, lig gibi olağanüstü, kesinlikle kendimi rahatsız ediyorum, onur kararını kimseye karar vermesine izin vermiyorum, birkaç on yıllık tarihimiz var, 501 belediye başkanımız var. İtalya'da ve Avrupa'da en çok takdir edilenler arasında daha fazla takdir gördük, bu yüzden vatandaşların vaatleri tutan ya da almayanları yargılamasına izin veriyorum ”diyor Salvini, partinin PDL Odasının sunumunun aralarında bir soruyu cevaplayarak bir soruyu cevaplayarak vergi toplama dosyaları.

“Bugün tüm çoğunluğa onurla bir seçim vaadini sürdürme fırsatı sunuyoruz” diyor. “Gerçeklerin konuşması -hhide- O zaman, ben bir koruma değilim, sohbetlere bakmıyorum, komşunun özel hayatına girmiyorum, Maria Francesca ile nişanlandığım gerçeği başka siyasi akıl yürütmeyi içermiyor Ben de kendime özel hayat veya kimsenin özel etkinlikleri hakkında yorum yapmama izin vermeyeceğim “. “Elbette yıllar öncesine dayanan bu hoş olmayan epitetler, Lega ve İtalya'nın kardeşler birlikte olmadıklarında, bir ağırlıkları var, yarın yapılırlarsa açıkça farklı bir ağırlığa sahip olacaklar – uyarıyor -. Bu çoğunlukta çok iyi hissediyorum, çok çalışıyorum Hem İtalya'nın kardeşleri ile Forza Italia ile “.

Ayrıca oku