“Sağdan bile silah sevkiyatını durduracak imzalar”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“Bugün ‘Savaşı Durdurma Komitemiz’ ve Magnitudo Derneği de harekete geçmeye başlıyor. Ukrayna’ya silah sevkiyatını durdurmak için iki referandum sorusu için imza toplayın. Resmi siyasetin, sağın ve solun inadı karşısında, ulusal çıkarlarımıza aykırı olan ve Ukrayna halkını günah keçisi haline getirmeye katkıda bulunan İtalya’yı giderek artan bir şekilde ortak savaş pozisyonuna sokmak gerekli bir seçimdir. karşıt emperyalist mantıklar arasındaki bir çatışma”. Yani John AlemannikBugün, Komite başkanı Massimo Arlechino ve Magnitudo derneği başkanı Nicola Colosimo ile birlikte Giorgio’nun “Donbass Hikayeleri” kitabının sunumu başlamadan önce iki referandum sorusu için imza atan Savaşı Durdurma Komitesi sözcüsü Bianchi.

“Bütün anketler bize İtalyanların çoğunluğunun, en iyi ihtimalle Avrupa’nın göbeğinde sonu gelmez bir çatışmaya dönüşecek, en kötü ihtimalle de benzeri görülmemiş bir felaketin tetikleyicisi olabilecek bir savaşa silah göndermeye devam edilmesine karşı olduğunu söylüyor.” , beyan etti.

”Savaşı Reddet’ ve ‘Gelecek Nesil’ komitelerine, bizim komitemiz aracılığıyla sağın da destekleyeceği bu referandum girişimini üstlendikleri için teşekkür ediyoruz. Hükümetin tercihlerini paylaşmayan tüm sağcılara ses vermek istiyoruz. Giorgia Meloni’den, Avrupa ve Atlantik dayanışması açısından bile İtalya’ya hiçbir fayda sağlamayan bu stratejik tercihi bir an önce değiştirmesini isteyen kimdir?