“Sadece Ayatullah yorumlanamaz”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“Bence cümleler de yorumlanabilir, özellikle de kendi başlarına yorumlanan siyasi olanlar. Yeni yasalara karşı grev yapmaktan daha fazlasını talep edebilmenin güzel bir iddia olduğunu söylemeliyim, ancak kimse bir cümleyi özledim. Ayatullah'ın yorumlanmaması hakkını iddia eden tek bir kategori olduğuna inanıyorum.“. Adalet Müsteşarı, Andrea Delmastro, bugün Portici'de (Napoli) çocuk sapması üzerine bir konferans için, Hükümetin aynı Delmastro'yu mahkum eden hakim eleştirileriyle çığlık attığını söyleyen ANM'nin pozisyonu. Müsteşar, anarşist Alfredo Cossedo davasıyla ilgili olarak gizli gizli vahiy ile suçlandı.

Bir kronikleştirici sorusuna, kendisiyle ilgili cümlenin yargıdan Hükümetin Adalet Reformu üzerine çalışmalarına bir cevap olup olmadığını, Delmastro yanıtladı: “Bilmiyorum, hakimlere sormalı, diyelim ki busa Bir hata yaptılar çünkü daha yenilenmiş ruhla devam edeceğiz “.

Sonunda Delmastro istifa etmeyeceğini doğruladı: “İtalyanlardan diğer şeylerin yanı sıra adaleti reform etme kesin bir görev aldım. Açıkçası, üç beraat ve batı primatlarının Guinness'e, bu olayda da girdim, Cumhuriyet'in kamu savcısına sahiptim. Üç beraat talebi ile beni kınamayı başardılar “.

Sonra, TG1 ile yaptığı röportajda: “Hayır, açıkçası cümleyi beklemiyordumAncak anormal olan şey, savcının üç kez depolama ve beraat isteyen kimin beklemediği bile “.

“Muhalefetler istifa soruyor mu? Muhalefetlerin birçok talebinden biri mi, bence muhalefetlerin favori sporu. Muhalefetlerin talepleri için henüz kimsenin istifa etmediğini kaydettik, İtalyanların oylamasını aldık İtalya'nın da adaleti reformu – tekrarladı – ve böylece çocuklarımıza daha iyi bir adalet sağlayarak yapacağız “.

“ANM, Berlin'in üçüncü bir yargıcı olmadığını mı söylüyor? Berlin'de bana oraya gittiğim üçüncü yargıç aramaya eminler – işaret etti – ve her şeyden önce bu davanın çekilişin ortadan kaldırılması gerektiğini gösterdiğini söylüyorum. Yargı içindeki akımların kanserojen gücü “.

ANM: “Case Delmastro, ayrılık kariyerlerinin işe yaramaz olduğunu gösteriyor”

'' Delmastro meselesi, bizim görüşümüze göre, reformun kariyerlerin ayrılması konusundaki yararsızlığını bir kez daha göstermektedir. Bir kamu savcısı beraatten istedi ve mahkeme, ANM Sekreteri Rocco Maruotti, TG1'e verdiği demeçte.

'' İstenmeyen bir hapis cezası karşısında, işlerini devretmek için yayınlayan hakimlerin, nedenleri bir cezanın temyizini uman adalet bakanı olduğunu şaşırttığından endişe duyuyoruz. henüz bilinmiyor, '' diye ekledi Maruotti.

Ayrıca oku