Rai Yönetim Kurulu, derhal geçerli olmak üzere Roberto Sergio’yu şirketin yeni genel müdürü olarak atadı. Viale Mazzini’nin bugün “Roberto Sergio’nun Rai Yönetim Kurulu’nun yeni üyesi olarak atanmasını resmileştiren ve kendisini şu pozisyon için belirten Hissedarlar Toplantısı”nı açıklayan bir notta okuduklarımız budur. Ardından toplanan Rai Yönetim Kurulu, Roberto Sergio’yu derhal geçerli olmak üzere yeni İcra Kurulu Başkanı olarak atamaya başladı.
Ayrıca oku
“Olağan formaliteleri tamamladıktan sonra, toplantı sırasında yeni İcra Kurulu Başkanı, Paola Marchesini’yi İcra Kurulu Başkanı Personel Direktörü olarak atama niyetini ve daha önce sahip olduğu Kurumsal Genel Müdür rolünü Giampaolo Rossi’ye emanet etmek istediğini açıkladı. geçici olarak İcra Kurulu Başkanı tarafından Rai Yönetim Kurulu, görevinden ayrılan İcra Kurulu Başkanı Carlo Fuortes’a oynadığı rol için teşekkür eder”, notu bitiriyor.
Ayrıca oku
“Olağan formaliteleri tamamladıktan sonra, toplantı sırasında yeni İcra Kurulu Başkanı, Paola Marchesini’yi İcra Kurulu Başkanı Personel Direktörü olarak atama niyetini ve daha önce sahip olduğu Kurumsal Genel Müdür rolünü Giampaolo Rossi’ye emanet etmek istediğini açıkladı. geçici olarak İcra Kurulu Başkanı tarafından Rai Yönetim Kurulu, görevinden ayrılan İcra Kurulu Başkanı Carlo Fuortes’a oynadığı rol için teşekkür eder”, notu bitiriyor.