Rai Canon, kıvılcımların ardından Tajani'ye güven veriyor: “Sağlam koalisyon”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Forza Italia ile Lig arasında Rai lisansı konusunda yaşanan sürtüşme ve son birkaç saatteki yüksek tonlamanın ardından, merkez sağ koalisyon “sağlam bir koalisyon olmaya devam ediyor, hükümet ileriye doğru hareket edecek, reformlar yapmak için çalışmaya devam edecek, yeni bir krizle karşı karşıya kalacak” Ekonomik durum her zaman basit değildir, yasama sonuna kadar gider”. Bu, İtalyan lider, başbakan yardımcısı ve dışişleri bakanı tarafından güvence altına alındı. Antonio Tajani'Mattino 5 News'de konuşuyoruz.

“Meloni'nin kendi fikirleri var, ben her zaman sadık oldum. Berlusconi her zaman 'sadık olmaktansa sadık olmak daha iyidir' derdi ve benim sadakatim ve Forza Italia'nın sadakati konusunda hiçbir şüphe yok. İşbirliği yapmak isteyerek, her zaman büyük bir kararlılıkla hükümeti destekleyeceğiz.'' diye ekledi ve ardından “tüm yurttaşlara ve seçmenlere güvence verdi. Merkez sağ, Berlusconi'nin kurduğu sağlam bir siyasi koalisyondur, hükümet meclisin sonuna kadar devam edecek”.

“Farklı başladık dedi ama tehlike yok. Nerede Çatışma yaşandı, Rai lisans ücretinde yaşandı. Açıklandığı gibi, Lig tarafından önerilen 20 avroluk ücret kesintisine ilişkin değişikliğe oy vermedik. “Devletin kasasına 430 milyon avroya mal olacak bir teklif, çünkü bu gelir olmasaydı iflas edecek olan Rai'nin açığını kapatmak gerekiyordu.” Kısacası vatandaşa hiçbir fayda getirmeyecek bir seçim. Bu 430 milyon bunun yerine vergileri ve asgari emekli maaşlarını azaltmak için kullanılabilir. Bu parayı daha iyi harcamaktı. Hiçbir tartışma yok, hiçbir siyasi çatışma yok'', Tajani'nin altını çizdi.

Ayrıca okuyun