Programına davet etmişti; Oğuzhan Uğur reaksiyonlar üzerine paylaşımını sildi, Hakan Şükür’den cevap geldi

taklaci09

Global Mod
Global Mod
FETÖ’ soruşturması kapsamında Türkiye’de hakkında yakalama sonucu bulunan ve mal varlığına el konulan eski ulusal futbolcu ve eski AKP milletvekili Hakan Şükür’ü YouTube programına davet eden Oğuzhan Uğur, reaksiyonların akabinde paylaşımını sildi. Şükür, yaşanan olayın akabinde Uğur’a toplumsal medyadan yanıt verdi.

Babala TV isimli YouTube kanalı üzerinden program yapan ve son günlerde konuk aldığı siyasi isimlerle gündem olan Oğuzhan Uğur’un son paylaşımı dikkati çekti. Hakan Şükür’ü programına davet eden Uğur, gelen reaksiyonlar daha sonrası geri adım atarak kelam konusu paylaşımını kaldırdı.

Programına davet etti

“Onlar bize hiç bir vakit konuşma hakkı tanımadı. Ben onlara aynını yapmak istemiyorum” diye yazan Oğuzhan Uğur, Şükür’ün hesabını etiketleyerek, “Bir vakit içinder kral dediğim. Ulusal formada yazan ismini öptüğüm beyefendi. Siz örneğin katılır mıydınız?” tabirlerini kullandı. Oğuzhan Uğur, paylaşımından dolayı büyük reaksiyon alınca sonrasındasında tweet’ini sildi.

Hakan Şükür’den yanıt

Oğuzhan Uğur’un paylaşımını kaldırması daha sonrası toplumsal medya hesabından karşılık veren Hakan Şükür, “2 sefer yazdıklarını silmek zorunda kalındığı Ülkemde Oğuzhan Uğur ‘u anlamakla birlikte, toplumun da bu durumdan bi şeyler anlamasını tabi ki isterim. Hislerimi bu kısa özette ve tamamını da linkte olduğunu hatırlatayım” dedi.