Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’u tehdit eden aşı aykırısı Mustafa Yücel, müdafaa sonucu aldırdı

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’u vefatla tehdit eden, meskeninin kapısına dana lisanı bırakan aşı aksisi düzmece tabip Mustafa Yücel, kendisi için müdafaa sonucu aldırdı.

Yücel’in muhafaza talebinde bulunmasının akabinde mahkeme, Şenol’a bir aylık uzaklaştırma sonucu verdi.

Prof. Şenol: Facia!

Cumhuriyet’ten Berfin İnetaş’ın haberine nazaran, adaletin hatalılara emanet edildiğini söyleyen ve sonucu “facia” olarak nitelendiren Şenol, “Elektronik kelepçeyle izlenen ve kendisinin bana yaklaşması mümkün olmayan birisi, benim hakkımda bir ay uzaklaştırma sonucu aldırmış. Bu şahıs, üç sefer isimli denetim ihlali yaptığı için üç gün tazyik mahpusu cezası almıştı. Dün yine ihlal ettiği tespit edildi. bu biçimde davranarak hem adaleti güç duruma düşürüyor tıpkı vakitte ruhsal üstünlük sağlamaya çalışıyor” dedi.

“Gerçek adalet kesinlikle tecelli edecek ve ben bu biçimdea kadar canımı ve aklımı koruyarak çaba edeceğim”

Daha evvel Büyük Uyanış Derneği altında hareket eden kimi bireylerin, Twitter’da bir yayın açarak kendisinin adımın geçtiği diyaloglar kurduğunu söyleyen Şenol, “Bu kişi de orada bu sonucu tartışmış, ‘Bu ülkede adalet var’ demiş. Ben, 90 gündür adalet bekliyorum. Bu yayınlar hakkında da hata duyurusunda bulunacağım. Üzücü olan, adaletin hatalının eline emanet edildiği manzarası. Bu tehdit bana, bir bayan, akademisyen, bilim insanı ve doğruları söyleyen bir tabip olduğum için yapılıyor. Adalet bu yüzden gecikiyor, lakin gerçek adalet kesinlikle tecelli edecek ve ben bu biçimdea kadar canımı ve aklımı koruyarak çaba edeceğim” diye konuştu.